Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Zomer Zonnewende Viering

𝓥𝓸𝓮𝓵 𝓳𝓮 𝓸𝓸𝓴 𝓭𝓮 𝓫𝓮𝓱𝓸𝓮𝓯𝓽𝓮 𝓸𝓶 𝓳𝓮 𝓶𝓮𝓽 𝓼𝓲𝓼𝓽𝓮𝓻𝓼 𝓽𝓮 𝓿𝓮𝓻𝓫𝓲𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰?
𝓦𝓲𝓵 𝓳𝓮 𝓳𝓮 𝓿𝓻𝓸𝓾𝔀𝓮𝓵𝓲𝓳𝓴𝓱𝓮𝓲𝓭 𝓿𝓸𝓮𝓵𝓮𝓷 𝓮𝓷 𝓿𝓲𝓮𝓻𝓮𝓷?
𝓗𝓮𝓫 𝓳𝓮 𝔃𝓲𝓷 𝓸𝓶 𝓽𝓮 𝓫𝓵𝓸𝓮𝓲𝓮𝓷 𝓪𝓵𝓼 𝓮𝓮𝓷 𝓫𝓵𝓸𝓮𝓶?

Vier de zomer op haar hoogtepunt met sisters! De zomerzonnewende wordt al duizenden jaren lang op vele plaatsen op aarde gevierd. Deze Zonnewende viering staat in het teken van bloei en samen zijn! We gaan genieten van de aardse heerlijkhedenen en onze eigen vrouwelijkheid! Midden in de natuur kunnen we ons verbinden met de aarde en met een begeleide meditatie de aarde energie opwekken.

𝐃𝐞 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐚 𝐧𝐞𝐞𝐦𝐭 𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐞 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐛𝐥𝐨𝐞𝐢, 𝐬𝐞𝐱𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐞𝐧 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭. We gaan samen bloemenkransen maken en onszelf versieren met de pracht van de natuur! Er is een fotograaf aanwezig en als je het leuk vind kan dit magische bloemen moment worden vastgelegd in een Bloemen portret foto! We gaan ook dynamisch mediteren, en ons verbinden met ons lijf! Er zijn tarot kaarten aanwezig en papier en pen. Je kunt zelf tarot leggen of een ode aan jezelf schrijven; ‘O prachtige bloem die ik ben…..’ Wees welkom om je aan te sluiten, in deze viering zijn we als sisters gelijk en laten we elkaar juist stralen!

Hoe ziet de middag viering eruit?
12:00 – 13:30 Potluck en kletsen
13:30 – 14:00 Dynamische meditatie mix
14:00 – 15:00 Bloemenkransen maken
15:00 – 16:00 Foto’s maken, tarot, eventueel een ode schrijven, nagenieten…

Basismateriaal voor de bloemenkransen is er, neem zeker zelf ook bloemen mee en wat lekkers voor de potluck!

Datum: 17 juni
Tijd: 13:00-16:00
Locatie: De Kralingse plas, Exacte locatie volgt na aanmelding (Bij slecht weer zal de viering bij Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping plaats vinden)
Investering: €25