Email

info@gaiacenter.nl

Openingstijden

Geef je voorkeur door

Yoga brengt eenheid in lichaam, geest en ziel. Wanneer je verbinding maakt met je adem, open je je innerlijke landschap voor eindeloze mogelijkheden.

Yoga bij Gaia Center is een bijzondere ervaring. Gelegen op de 9e verdieping met weids uitzicht over Rotterdam noord. De locatie geeft een gevoel van thuiskomen, een plek waar je jezelf kunt zijn. De serene en warme omgeving helpt om te ontspannen en dagelijkse taken los te laten. Er zijn verschillende yogalessen en breathwork sessies waar je aan mee kunt doen! Je bent van harte welkom om direct contact op te nemen met de yoga & ademwerk docent om vragen te stellen of om je aan te melden voor een les.

Er zijn yogamatten, meditatiekussens en dekens die je kunt gebruiken. Neem gerust je eigen matje en extra’s mee als dit goed voor je voelt.

Het Rooster

Dinsdag

(Let op ! Geen les op 3 en 17 mei, wel op 10 en 16 mei)

18.30-19.30 Hatha Yoga na werk
Deze Hatha yogales maakt je op een zachte manier bewust van je lichaam en gedachten. Er is aandacht voor de rug, nek en schouders na een dag in een statische houding te hebben gezeten. In deze les kun je verschillende aspecten van traditionele yoga ervaren. De yoga asana’s, pranayama en meditatie. Voor deze les heb je geen ervaring nodig.

19:45-20:45 Yin Yoga
Yin yoga is een rustige vorm van yoga, elke houding wordt tussen de 3 en 5 minuten aangehouden. Hierdoor kunnen de grote spieren en de aanhechting aan de botten ontspannen. Dit geeft de mogelijkheid om naar binnen te keren en te mediteren. Het zenuwstelsel kalmeren en het lichaam diep ontspannen zodat je in een evenwichtige staat komt. Voor deze les heb je geen ervaring nodig.

Docent: Yasmin
Bel/stuur gerust een whatsapp naar Yasmin +31684486198


Woensdag

(Let op! De lessen starten weer va 24 mei)

10:00-11:00 Hatha Yoga
Deze zachte Hatha yogales maakt je op een zachte manier bewust van je lichaam en gedachten. Yoga is van oorsprong een voorbereiding op meditatie om samadhi (een staat van gelukzaligheid) te ervaren. De aandacht wordt naar binnen gericht om de stilte binnenin te zoeken. Het gaat om het vinden van balans in jezelf. In deze les kun je verschillende aspecten van traditionele yoga ervaren. De yoga asana’s, pranayama en meditatie. Voor deze les heb je geen ervaring nodig.

11:15-12:15 Yin yoga
Yin yoga is een rustige vorm van yoga, elke houding wordt tussen de 3 en 5 minuten aangehouden. Hierdoor kunnen de grote spieren en de aanhechting aan de botten ontspannen. Dit geeft de mogelijkheid om naar binnen te keren en te mediteren. Het zenuwstelsel kalmeren en het lichaam diep ontspannen zodat je in een evenwichtige staat komt. Voor deze les heb je geen ervaring nodig.

Docent: Yasmin
Bel/stuur gerust een whatsapp naar Yasmin +31684486198


17.00-18.00 uur Pranayama
In deze les zullen we ons verdiepen in de wondere wereld van pranayama door verschillende technieken te verkennen. Hoe meer we pranayama beoefenen, hoe meer we de eindeloze voordelen ervan zullen ervaren. De les zal bestaan ​​uit het oefenen van verschillende technieken van pranayama en een lange geleide meditatie. Het is tijd voor ontspanning en vooral: tijd voor jezelf! Er is geen eerdere ervaring vereist.

18.30-19.30 Dynamisch ademwerk
Wil je meer in contact komen met jezelf en anderen? Om alle emoties en sensaties te ervaren waartoe je als mens in staat bent en het leven ten volle te vieren? Dan is dit de les voor jou. In deze dynamische sessie maken we gebruik van ademwerk, geluid, beweging, aanraking, emoties en meditatie. Deze les omvat een holistische manier om met chronische stress, spanning en trauma in het lichaam om te gaan. We gaan uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en helpen je om je blokkades op te heffen in een veilige en gedragen ruimte. Door verschillende oefeningen te doen creëren we openheid en heling!

20.00-21.15 Ademwerkreis
De ademwerkreis is een les waarin we werken met de ademtechniek Conscious Connected Breathing (CCB). Door velen beschreven als de krachtigste zelfgenezende techniek die er is. CCB geneest op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. CCB verbindt je met je onverwerkte of onderdrukte emoties, waardoor je ze kunt verwerken en loslaten. Elke sessie is anders, maar de adem geeft je altijd wat je nodig hebt. De les bestaat uit een geleide meditatie of korte ademhalingstechniek. Daarna gaan we ademen met de CCB-techniek. Na de les is er tijd voor integratie en een kopje thee.

Contra-indicaties voor ademwerk: schizofrenie, bipolaire stoornis, neiging tot dissociëren, onbehandelde PTSS, epilepsie, diabetes, vroege (of delicate) zwangerschap, glaucoom, bloeddrukproblemen, recente operaties en hart- en beroerteaandoeningen.

Docent: Sasja
Bel/stuur gerust een whatsapp naar Sasja +31613620478

Privé Yoga les

De privé yogales is perfect voor jou als je specifieke lichaamsdelen hebt die aandacht nodig hebben. Iedereen is uniek en met zorg en aandacht wordt de yogales voor jou persoonlijk gemaakt. Samen bekijken we wat jij nodig hebt en welke Gaia yogadocent het beste bij jou past. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben om te beginnen!

Docent: verschillende opties naar keuze

Privé kindercoaching
Soms heeft uw kind wat meer ondersteuning nodig. Elk kind heeft een enorme schat in zich, gevuld met vreugde, liefde en vertrouwen, maar soms hebben ze het contact daarmee verloren. Kindercoaching op basis van yoga, meditatie en mindfulness brengt kinderen weer in contact met hun superkrachten. Het is één op één holistische coaching met een empowerende benadering. Je hoeft je kind niet te repareren, je kind is al perfect zoals het is. We moeten alleen een manier vinden om hem/haar/zij zich weer gelukkig te laten voelen. Coaching is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Specialties: Hoogsensitiviteit en angst.

Docent: Lisanne
Bel/stuur gerust een whatsapp naar Lisanne +31623584633

Yoga at work

Yoga op het werk biedt hardwerkende medewerkers een gezonde pauze. Werk kan veel vragen van lichaam en geest. Voor een gezond lichaam en geest is het heel goed om aan Yoga te doen! Yoga helpt om de spieren en geest te ontspannen. De nieuwe energie geeft een frisse gemoedstoestand en nieuwe werkenergie. Er zijn verschillende yogadocenten en yogastijlen waaruit je kunt kiezen. Neem contact op met Gaia center om te kijken wat er mogelijk is!

Newsletter

Stay updated on the upcoming news, sign up for the newsletter!