Email

info@gaiacenter.nl

Openingstijden

Geef je voorkeur door

Treatments voor totale ontspanning

Reiki Treatments

Reiki activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Tijdens de Reiki behandelingen stroomt de vredige en liefdevolle Reiki-energie door je heen. Dit is een ervaring van diepe ontspanning, die de meeste mensen direct kunnen voelen. Reiki kan helpen om blokkades en stress op te heffen om een gevoel van welzijn en rust te vergroten. De Reiki Treatments worden gegeven door Yasmin Fris. Kies een Reiki Treatment die bij je pst.

Reiki 60 minuten
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introductie gesprek, Reiki handposities terwijl je ligt en een gesprek na afloop. Je kunt een losse sessie boeken om het te proberen omdta Reiki het beste te ervaren is.

Reiki 3-sessies / 5-sessies

Dit zijn meerdere Reiki sessies om dieper te helen. Zo kunnen de sessies verschillend worden ervaren en vaak is er een verschil waar te nemen na afloop van de sessie reeks. Er zijn pakketten van 3 sessies en 5 sessies. Speciaal voor wanneer je in een stressvolle, transformatieve of depressieve periode van je leven zit of diep wilt helen.

Reiki & Kristallen 60 minuten
Een energetische Reiki-massage gericht op het balanceren van de chakra’s met edelsteen kristallen. Een combinatie van Reiki-handposities gericht op de chakra’s terwijl je ligt. De energie van de bijzondere chakra edelstenen helpen de chakra’s in balans te brengen. Na afloop ontvang je een chakrareading.

Reiki & Medium 60 minuten
Een combinatie van Reiki handposities en een medium boodschap. Doordat ik geboren ben met deze gave kan ik mij openstellen als kanaal om de boodschap door te geven. Deze boodschap is er om je verder te helpen op je levenspad. De verninding word gelege met onstoffelijke en in woorden gegeoten naar het stoffelijke. Het ontstoffelijke zijn de dierbare overledenen, gidsen en engelen. Deze combinatie van Reiki en mediumscap brengt je in een diepe ontspanning staat en geeft je verdieping en inzicht in jezelf.

Reiki & Tarot (ook mogelijk op afstand) 60 minuten
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introgesprek, Reiki handposities terwijl je ligt, een gesprek daarna en tarot lezing. De Tarot lezing geeft je inzicht in belangrijke levenskwesties. De verschillende kaarten zijn een weergave van de levensaspecten die in iedereen leven. Op bepaalde momenten kunnen we voor een verandering of belangrijke beslissing staan. De Tarot kaarten laten de kaarten zien die voor jou belangrijk zijn en geef richting aan hetgeen je eigenlijk zelf al weet. Wat we al weten kan in het onderbewuste liggen. De Tarot kaarten schijnen daar ligt op zodat je verder kan op je levenspad.proberen waard!

Reiki op afstand 60 minuten
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introgesprek (telefonisch), Reiki handposities terwijl je ligt en een gesprek (telefonisch) daarna. Reiki heeft het vermogen om op afstand te genezen. Omdat Reiki pure energie is, kan het verder gaan dan tijd en ruimte! De resultaten op afstand zijn wonderbaarlijk gelijk aan de resultaten op fysieke afstand. Het proberen waard!

Tarot lezing op afstand
De Tarot lezing geeft je inzicht in belangrijke levenskwesties. De verschillende kaarten zijn een weergave van de levensaspecten die in iedereen leven. Op bepaalde momenten kunnen we voor een verandering of belangrijke beslissing staan. De Tarot kaarten laten de kaarten zien die voor jou belangrijk zijn en geef richting aan hetgeen je eigenlijk zelf al weet. Wat we al weten kan in het onderbewuste liggen. De Tarot kaarten schijnen daar ligt op zodat je verder kan op je levenspad.

Reiki kun je ook leren! Lees meer over de Reiki cursussen: klik hier

Massage Treatments

Massages staan bekend om hun ontspannende en ontgiftende eigenschappen. De massagebehandelingen in het Gaia-centrum worden op een holistische manier bekeken met het gebruik van natuurlijke biologische amandelolie. De massages zijn een combinatie van Shiatsu, Thaise massage, Zweedse slagen, Hawaiiaanse Lomi lomi en Reiki. De massages brengen een diepe ontspanning, innerlijke rust en balans. De massage Treatments worden gegeven door Yasmin Fris. Kies een massage Treatment die bij uw behoeften past.

Ontspannende massage 60 minuten of 90 minuten
Dit is een traditionele ontspannende massage die je helpt om diep te ontspannen. De massage is een combinatie van Shiatsu, Thaise massage en Zweedse slagen. Met zachte en diepe aanraking met aandacht voor elk uniek lichaam. Deze massage kan stress verminderen en zorgt voor meer ontspanning.

Holistische massage 60 minuten of 90 minuten
Een mix van de traditionele ontspannende massage en Reiki heling gericht op het balanceren van de chakra’s. De oliemassage is een combinatie van Shiatsu, Thaise massage en Zweedse strijkingen. De combinatie van massage en reiki geeft een holistisch ontspannend effect. Het fysieke lichaam en het energetische lichaam harmoniseren om je in een evenwichtige staat te brengen.

Senses massage 60 minuten of 90 minuten
Een massage om de zintuigen te openen voor een volledige ervaring. Laat je verwennen met de geur van keuze in de massageolie en om je heen verspreid door de diffuser. De hele lichaamsmassage ontspant diep. De zachte klanken zijn er om je helemaal vernieuwd wakker te maken. Het fysieke lichaam en de zintuigen worden geactiveerd en harmoniseren om je in een evenwichtige staat te brengen.

Lomi Lomi massage 90 minuten
Een op Hawaiiaans geïnspireerde oliemassage voor het hele lichaam die bekend staat als ‘de liefdevolle handen’. De lange slagen zijn een speciale techniek om diepere lagen van de spieren en het energetische lichaam vrij te maken. Gecombineerd met verschillende massage invloeden en een traditionele Lomi Lomi manier van intentie zetten en ademhalingstechniek. Deze massage is naakt met uitzondering van een weefsel op de geslachtsdelen.

Reviews

Ernst-Jan van Leeuwen 
“Rustgevende reikisessie gehad bij Yasmin. Waar ik ervoor last had van nek/schouderpijn was dat een dag later er verholpen. Ook zonder aanleiding moeten lachen na afloop van de sessie. Alsof er daad werkelijk iets ‘lichter’ was. Zeker een aanrader!”

Alexandra de Raaij
“Gaiacenter is een sfeervolle plek en de massage was erg fijn. Heel zacht maar met genoeg kracht. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Arjan Rook 
“Yasmin is een holistische reiki masseuse die vanuit wat ze binnen krijgt een massage geeft om de chakra’s te openen. Na een behandeling voelde ik alle energie stromen en sommige blokkades, vooral rond mijn keel. Het was een mooie ervaring en het heeft mij inzicht gegeven.”

Jan Verhoeven
“De massage van Yasmin in haar sfeervolle Gaiacenter gaf mij een diepe ontspanning die ik nog niet eerder meegemaakt heb. Echt een aanrader om tot rust te komen. Ik kom terug. Jan”