Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Treatments voor totale ontspanning

Reiki Treatments

Reiki activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Tijdens de Reiki behandelingen stroomt de vredige en liefdevolle Reiki-energie door je heen. Dit is een ongelooflijke en transformatieve ervaring!

Reiki 60 minuten / 90 minuten
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introductie gesprek, Reiki handposities terwijl je ligt en een gesprek na afloop. Je kunt een losse sessie boeken om het te proberen omdta Reiki het beste te ervaren is.

Reiki 3-sessies / 5-sessies
Dit zijn meerdere Reiki sessies om dieper te helen. Zo kunnen de sessies verschillend worden ervaren en vaak is er een verschil waar te nemen na afloop van de sessie reeks. Er zijn pakketten van 3 sessies en 5 sessies. Speciaal voor wanneer je in een stressvolle, transformatieve of depressieve periode van je leven zit of diep wilt helen.

Reiki & Kristallen 90 minuten
Een energetische Reiki-massage gericht op het balanceren van de chakra’s met edelsteen kristallen. Een combinatie van Reiki-handposities gericht op de chakra’s terwijl je ligt. De energie van de bijzondere chakra edelstenen helpen de chakra’s in balans te brengen. Na afloop ontvang je een chakrareading.

Reiki & Medium 90 minuten
Een combinatie van Reiki handposities en een medium boodschap. Doordat ik geboren ben met deze gave kan ik mij openstellen als kanaal om de boodschap door te geven. Deze boodschap is er om je verder te helpen op je levenspad.

Reiki & Tarot (ook mogelijk op afstand) 90 minuten
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introgesprek, Reiki handposities terwijl je ligt, een gesprek daarna en tarot lezing. De Tarot lezing geeft je inzicht in belangrijke levenskwesties.

Ook mogelijk op afstand!
Reiki op afstand 60 minuten / Tarot op afstand 30 minuten
Het is mogelijk om een reiki behandeling of tarot lezing op afstand te geven. Dit werkt op het energetische vlak hetzelfde. Dit kun je voor jezelf boeken als je ver weg woont of voor een geliefde.

Reiki kun je ook leren! Lees meer over de Reiki cursussen: klik hier

Massage Treatments

De massages zijn holistisch en gaan uit van het ontspannen van lichaam en geest. De massages zijn een fantastische combinatie van Thaise massage, Zweedse slagen, Hawaiiaanse Lomi lomi en Reiki. Laat je verrassen. Je wordt gemasseerd met organische amandelolie. Dit is een cadeau aan jezelf!

Holistische massage 60 minuten of 90 minuten
Een mix van de traditionele ontspannende massage en Reiki heling gericht op het balanceren van de chakra’s. De oliemassage is een combinatie van Shiatsu, Thaise massage en Zweedse strijkingen. De combinatie van massage en reiki geeft een holistisch ontspannend effect. Het fysieke lichaam en het energetische lichaam harmoniseren om je in een evenwichtige staat te brengen.

Senses massage 90 minuten
Een massage om de zintuigen te openen voor een volledige ervaring. Laat je verwennen met de geur van keuze in de massageolie en om je heen verspreid door de diffuser. De hele lichaamsmassage ontspant diep. De zachte klanken zijn er om je helemaal vernieuwd wakker te maken. Het fysieke lichaam en de zintuigen worden geactiveerd en harmoniseren om je in een evenwichtige staat te brengen.

Lomi Lomi massage 90 minuten
Deze massage is geïnspireerde op de Hawaaiiaanse Lomi Lomi techniek. Dit is een liefdevolle massage waarin veel olie word gebruikt. Het hele lichaam word gemasseerd met uitzondering van de edele delen. De massage begint met het zetten van je intentie en een bepaalde Lomi Lomi ademhalingstechniek. Deze ademhaling stroomt door de massage heen en zorgt voor een diepe ontspanning. Dit is een bijzondere ervaring.

Buikorgaan massage Chi Nei Tsang 60 minuten
De buik is ons tweede brein en gezonde organen hebben veel invloed op onze hele gesteldheid. Rond de navel is de HARA oftewel het centrum van de energie. In deze massage ga ik op een zachte manier te werk waarin de chinese techniek gebruik genaamd Chi Nei Tsang.

Authentiek Treatment Traject

Authentiek Treatment Traject 5 sessies in 3 maanden
Ben je zoekende wat nou echt bij je past? Ben je toe aan ontspanning? Zit je in een transformatieve periode van loslaten? Het Authentiek Treatment Traject brengt je in verbinding met je authentiek zelf. Je kunt van je eigen pad afwijken als je de verbinding kwijt bent met je ziel en intuitie. Door dit traject te doorlopen kun je de regie over je eigen terug in handen nemen. Doen wat jij leuk vind en kunnen genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.


Wil je in 5 sessies je authentieke zelf terugvinden? Kies dan voor het Authentiek Treatment Traject! De 5 sessies van 90 minuten zijn verdeeld over drie maanden. Na de drie maanden is er een transformatie zichtbaar. Klik hier voor meer informatie.


Cadeaubon

Wil je iemand anders een Treatment cadeau geven? Je kunt een treatment en het bedrag kiezen wat je kado wilt geven. Hierdoor kunnen de mensen om je heen heerlijk ontspannen en tot zichzelf komen. Je kunt de kadobon boeken via het boekings formulier, hierna krijg je een mail met een digitale kadobon en een betaalverzoek. Voor elkaar zorgen geeft jezelf ook een heerlijk gevoel!

Reviews

Ernst-Jan van Leeuwen 
“Rustgevende reikisessie gehad bij Yasmin. Waar ik ervoor last had van nek/schouderpijn was dat een dag later er verholpen. Ook zonder aanleiding moeten lachen na afloop van de sessie. Alsof er daad werkelijk iets ‘lichter’ was. Zeker een aanrader!”

Alexandra de Raaij
“Gaiacenter is een sfeervolle plek en de massage was erg fijn. Heel zacht maar met genoeg kracht. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Arjan Rook 
“Yasmin is een holistische reiki masseuse die vanuit wat ze binnen krijgt een massage geeft om de chakra’s te openen. Na een behandeling voelde ik alle energie stromen en sommige blokkades, vooral rond mijn keel. Het was een mooie ervaring en het heeft mij inzicht gegeven.”

Jan Verhoeven
“De massage van Yasmin in haar sfeervolle Gaiacenter gaf mij een diepe ontspanning die ik nog niet eerder meegemaakt heb. Echt een aanrader om tot rust te komen. Ik kom terug. Jan”