Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Treatments voor totale ontspanning

De verschillende Treatments dragen allen bij aan ontspanning en welzijn! De Treatments worden gegeven door Yasmin Fris. Lees onderaan de pagina meer over Yasmin.

Reiki Treatments

Reiki activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Tijdens de Reiki behandelingen stroomt de vredige en liefdevolle Reiki-energie door je heen. Dit is een ongelooflijke en transformatieve ervaring!

Reiki 60 minuten €60 / 90 minuten €90
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introductie gesprek, Reiki handposities terwijl je ligt en een gesprek na afloop. Je kunt een losse sessie boeken om het te proberen omdat Reiki het beste te ervaren is.

Reiki 5-sessies van 60 minuten €250 /5-sessies van 90 minuten €400
Dit zijn meerdere Reiki sessies om dieper te helen, dit is aan te raden! Reiki is effectiever na meer sessies. Er zijn pakketten van 3 sessies en 5 sessies. Speciaal voor wanneer je in een stressvolle, transformatieve of depressieve periode van je leven zit of diep wilt helen.

Reiki & Kristallen 90 minuten €90
Een energetische Reiki-massage gericht op het balanceren van de chakra’s met edelsteen kristallen. Een combinatie van Reiki-handposities gericht op de chakra’s terwijl je ligt. De energie van de bijzondere chakra edelstenen helpen de chakra’s in balans te brengen. Na afloop ontvang je een chakrareading.

Reiki & Medium 90 minuten €90
Een combinatie van Reiki handposities en een medium boodschap. Doordat ik geboren ben met deze gave kan ik mij openstellen als kanaal om de boodschap door te geven. Deze boodschap is er om je verder te helpen op je levenspad.

Reiki & Tarot 90 minuten €90
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introgesprek, Reiki handposities terwijl je ligt, een gesprek daarna en tarot lezing. De Tarot lezing geeft je inzicht in belangrijke levenskwesties.

Reiki & Stem activatie 90 minuten €90
Ervaar de helende energie van Reiki waardoor je helemaal kan ontspannen. Voor de stem activatie doen we lichaamsoefeningen om het gebied van je keel te ontspannen. Hierop volgt een speelse ontdekking van je stem en tonen. Het gaat niet om mooi zingen maar om de expressie en resonantie van je stem te ervaren.

Massage Treatments

De massages zijn holistisch en gaan uit van het ontspannen van lichaam en geest. De massages zijn een fantastische combinatie van Thaise massage, Zweedse slagen, Hawaiiaanse Lomi lomi en Reiki. Laat je verrassen. Je wordt gemasseerd met organische amandelolie. Dit is een cadeau aan jezelf!

Holistische massage 60 minuten €80 of 90 minuten €100
Een mix van de traditionele ontspannende massage en Reiki heling gericht op het balanceren van de chakra’s. De oliemassage is een combinatie van Shiatsu, Thaise massage en Zweedse strijkingen. De combinatie van massage en reiki geeft een holistisch ontspannend effect. Het fysieke lichaam en het energetische lichaam harmoniseren om je in een evenwichtige staat te brengen.

Senses massage 90 minuten €100
Een massage om de zintuigen te openen voor een volledige ervaring. Laat je verwennen met de een geur naar keuze voor in de massageolie. Deze geur wordt tevens om je heen verspreid met de diffuser. De hele lichaamsmassage ontspant diep. De zachte klanken zijn er om je helemaal vernieuwd wakker te maken. Het fysieke lichaam en de zintuigen worden geactiveerd en harmoniseren om je in een evenwichtige staat te brengen.

Lomi Lomi massage 90 minuten €120
Deze massage is geïnspireerde op de Hawaaiiaanse Lomi Lomi techniek. Dit is een liefdevolle massage waarin veel olie word gebruikt. Het hele lichaam word gemasseerd met uitzondering van de edele delen. De massage begint met het zetten van je intentie en een bepaalde Lomi Lomi ademhalingstechniek. Deze ademhaling stroomt door de massage heen en zorgt voor een diepe ontspanning. Dit is een bijzondere ervaring.

Authentiek Treatment Traject

Authentiek Treatment Traject 5 x 90 minuten €400
Het Authentiek Treatment Traject brengt je in verbinding met je authentiek zelf. Je kunt van je eigen pad afwijken als je de verbinding kwijt bent met je ziel en intuitie. Door dit traject te doorlopen kun je de regie over je eigen terug in handen nemen. Doen wat jij leuk vind en kunnen genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.De vijf Treatments worden samengesteld voor jouw unieke persoonlijkheid en zijn een mix van Reiki, massage, creativiteit, tarot en stembevrijding.

Tantra workshop voor koppels

Tantra workshop voor koppels 60 minuten €100 of 90 minuten €150
In deze workshop kun jede verbinding met je partner verdiepen. Wil je jou partner opnieuw ontdekken? In deze tantrische workshop maak je weer echt tijd voor elkaar. Om elkaar te zien, horen en opnieuw te ervaren alsof het voor het eerst is. Deze tantra workshop voor koppels is beter te omschrijven als een mooi ritueel wat je als koppel kunt beleven. Deze workshop kan eventuele blokkades weghalen die de liefdesstroom in de relatie belemmeren of om elkaar op een dieper niveau te ontmoeten. 

Cursussen, leer het zelf!

Er worden Reiki en massage cursussen aangeboden bij Gaia Center. Heb je het verlangen om zelf reiki te leren of lijkt het je fijn om holistisch te kunnen masseren? Yasmin biedt deze cursussen aan vanuit haar reiki ervaring. Ze is Reiki master en een ervaren massage therapeut. Ze heeft zelf het concept holistische massage ontwikkeld. Je krijgt een certificaat na afloop van de cursus. Deze cursussen zijn een waardevolle ervaring! Lees meer via onderstaande knop.

Reviews

Ernst-Jan van Leeuwen 
“Rustgevende reikisessie gehad bij Yasmin. Waar ik ervoor last had van nek/schouderpijn was dat een dag later er verholpen. Ook zonder aanleiding moeten lachen na afloop van de sessie. Alsof er daad werkelijk iets ‘lichter’ was. Zeker een aanrader!”

Alexandra de Raaij
“Gaiacenter is een sfeervolle plek en de massage was erg fijn. Heel zacht maar met genoeg kracht. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Arjan Rook 
“Yasmin is een holistische reiki masseuse die vanuit wat ze binnen krijgt een massage geeft om de chakra’s te openen. Na een behandeling voelde ik alle energie stromen en sommige blokkades, vooral rond mijn keel. Het was een mooie ervaring en het heeft mij inzicht gegeven.”

Jan Verhoeven
“De massage van Yasmin in haar sfeervolle Gaiacenter gaf mij een diepe ontspanning die ik nog niet eerder meegemaakt heb. Echt een aanrader om tot rust te komen. Ik kom terug. Jan”

Koen
“Yasmin heeft mij enorm geholpen in verschillende fases van mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze kan energie aanvoelen en ermee werken. Hoewel ik in het begin nog wat sceptisch was merkte ik bij de eerste reiki sessie al een energie opkomen waardoor ik gelijk overtuigd was dat dit voor mij werkt. Echt enorm aan te raden in iedere fase van je spirituele pad.”


Yasmin Fris

“Ik geef met veel liefde de Treatments en Cursussen bij Gaia Center. Ik ben Reiki Master geworden nadat ik zelf de helende ervaring had ervaren in Mexico. Ik had fysiek last van mijn onderrug en mentaal zat ik in de knoop. Na drie jaar Reiki te hebben ontvangen en gegeven voelde ik mij klaar om ook Reiki cursussen te geven. De Reiki energie heeft mij lichamelijk en mentaal zoveel geholpen! Dit geef ik graag door. Daarnaast heb ik massage ervaring opgedaan via cursussen in Thailand en de Wellness academie. Ik geef sinds vijf jaar massages. Nu geef ik sinds kort ook holistische massage cursussen.”


Treatment Cadeau bon

Wil je iemand anders een Treatment cadeau geven? Je kunt een treatment en het bedrag kiezen wat je kado wilt geven. Hierdoor kunnen de mensen om je heen heerlijk ontspannen en tot zichzelf komen. Je kunt de kadobon boeken via het boekings formulier, hierna krijg je een mail met een digitale kadobon en een betaalverzoek. Voor elkaar zorgen geeft jezelf ook een heerlijk gevoel!