Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Tantra is er om met jezelf en het leven te verweven. Bevrijd jezelf uit de kooi en ervaar de speelse vrijheid. Lees hier onder meer over tantra workshops voor koppels, groepen en retreats!


Tantra workshop voor koppels

Wil je jou verbinding met je partner verdiepen? In deze tantrische workshop maak je weer echt tijd voor elkaar. Om elkaar te zien, horen en opnieuw te ervaren alsof het voor het eerst is. Deze tantra workshop voor koppels is beter te omschrijven als een mooi ritueel wat je als koppel kunt beleven. Deze workshop kan eventuele blokkades weghalen die de liefdesstroom in de relatie belemmeren of om elkaar op een dieper niveau te ontmoeten. 

  • Workshop van 60 minuten
  • Verschillende Tantra-oefeningen
  • Meditatie
  • Ademwerk
  • Speelsheid
  • Helende energie

Wil je deze workshop voor jouw en je partner boeken? De kosten zijn 100 euro per workshop.

Conscious Connection

Wat leeft er echt in jou?
Wat wil er gehoord en gezien worden?
De verbinding met jezelf en de ander in een tantrische ontdekkingsreis.

Deze workshop gaat over verbinden. Ten eerste gaat het om verbinding maken met jezelf, voelen wat je wilt, nodig hebt en waar je grenzen liggen. Hoe dieper we met onszelf verbonden zijn, hoe meer authenticiteit en kwetsbaarheid naar boven komen. Van wie we werkelijk zijn, kunnen we intiem verbinden. Tijdens deze workshop nodig ik je uit om je authentieke ik te laten zien. De echte jij. Bij Authentic Relating gaat het erom jezelf te laten zien zonder maskers, om alle lagen van onze geconditioneerde geest af te pellen.

Tantra Retraite: 7 stappen naar ontwaking


De verbinding met jezelf en de ander in een tantrische ontdekkingsreis.

Tantra Retraite: 7 stappen naar ontwaking is bedoeld voor beginners en ook voor degenen die al ervaring hebben met tantra en dit willen verbreden naar alle 7 niveaus. Tijdens deze tweedaagse retraite reis je via de 7 stappen naar je authentieke zelf. Deze tweedaagse retraite gaat over verbinding maken, eerst met jezelf en ontwaken via de 7 stappen. Hoe dieper je met jezelf verbonden bent, des te meer authenticiteit en kwetsbaarheid verschijnen. Vanuit wie we zijn, kunnen we ons intiem verbinden met anderen. Je mag jezelf laten zien zonder maskers en alle lagen van onze geconditioneerde geest afpellen.

Datum en tijd:
Tantra Retraite: 7 stappen naar ontwaking
23 september 10:00-16:00
24 september 14:00-20:00
Investering: 290,-