Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Tantra Retraite: 7 stappen naar ontwaking


De verbinding met jezelf en de ander in een tantrische ontdekkingsreis.

Tantra Retraite: 7 stappen naar ontwaking is bedoeld voor beginners en ook voor degenen die al ervaring hebben met tantra en dit willen verbreden naar alle 7 niveaus. Tijdens deze tweedaagse retraite reis je via de 7 stappen naar je authentieke zelf. Deze tweedaagse retraite gaat over verbinding maken, eerst met jezelf en ontwaken via de 7 stappen. Hoe dieper je met jezelf verbonden bent, des te meer authenticiteit en kwetsbaarheid verschijnen. Vanuit wie we zijn, kunnen we ons intiem verbinden met anderen. Je mag jezelf laten zien zonder maskers en alle lagen van onze geconditioneerde geest afpellen.

De 7 stappen van ontwaken:
Stap 1 (1e chakra): RODE TANTRA Ontwaken van het lichaam/belichaming
Veiligheid, gronding en verbinding met je lichaam – jezelf en elkaar erkennen
Stap 2 (2e chakra): ORANJE TANTRA Ontwaken van Seksualiteit
Tantrische ademhaling en yoga – kundalini activatie
Stap 3 (3d chakra): GELE TANTRA Emotionele ontlading
Geluid en emotionele expressie – uiten vanuit authenticiteit
Stap 4 (4e chakra): GROENE TANTRA Awakening of Love
Anahata tantra – het openen van de stroom van onvoorwaardelijke liefde
Stap 5 (5e chakra): BLAUWE TANTRA Kundalini Ontwaken
Kundalini opsturen en stem activatie – Expressie geven aan je creatiekracht
Stap 6 (6e chakra): INDIGO TANTRA – Inleiding tot tantrische seks
Tantrische seks – de kunst van energetische interactie
Stap 7 (7e chakra): WITTE TANTRA Ontwaken van Collectief Bewustzijn
Tantra vipassana – technieken van zuivering en bewustzijnsverruiming

We begeleiden je met de 7 stappen van ontwaken en authentieke oefeningen om je hart te openen en de verhalen van de geest achter je te laten. De focus ligt op ontdekken, speelsheid, introspectie en delen. Tijdens deze tantra retraite oefenen en gebruiken we zowel mannelijke als vrouwelijke energie op de niveaus.

Hulpmiddelen die we zullen gebruiken:
Grondende meditatie
Stemactivatie
Tantrische rituelen
Tantrische ademhaling
Kundalini Yoga
Wedergeboorte
Hart tot hart verbinding
Verlangens uitspreken
Bevrijdende oefeningen

Maak kennis met je docenten
Je leraren zijn Yasmin Fris en Helena Duchatelet. Met hun warme energie verwelkomen ze je in de retraite. Met een benadering van het respecteren van persoonlijke grenzen, waarbij de aandacht wordt gevestigd op het ontsluiten van het potentieel van elke deelnemer.

Yasmin heeft het pad van tantra zeven jaar geleden ontdekt in Mexico bij een yogaschool. Dit wekte haar nieuwsgierig naar deze eeuwenoude filosofie. Tantra is voor haar een manier van leven geworden. De tantrische energie stroomt door alles heen! Ze studeerde aan de Hridaya yogaschool bij docenten als Ramana Maharshi (RIP), Arja Hendrikx en Chris van der Weide. Ze heeft ervaring met het geven van tantra workshops in Nederland en het buitenland. Ze is een Reiki-master, yogaleraar en masseuse-leraar. Drie jaar geleden heeft ze Gaia Center opgericht als centrum voor verbinding. Ze begeleid je met veel plezier op jou innerlijke pad.

Helena is gepassioneerd door kundalini-energie/levenskracht en hoe deze op verschillende manieren te kunnen ontwaken en ermee werken. Na een paar jaar individuele beoefening ontdekte ze het bredere scala van tantra en leerde ze het medicijn kennen van groepsruimtes waar deze energie ook welkom is en waar mee gewerkt wordt. Ze heeft leren werken met de schaduw en in het bijzonder trauma bewustzijn. Helena is opgeleid als kundalini yoga docente, holistisch levenscoach en bewustzijnscoach, deed trainingen in klankhealing en alternatieve geneeswijzen, Lomi Lomi massage, familie opstellingen, en nam deel aan verschillende trainingen zoals ISTA level 1 & 2 (International School of Temple Arts), Belly 2 Belly facilitator training, Embodied Intimacy jaar training, Sensual Arts Facilitator Training en heeft veel ervaring met zelfontwikkeling en authentieke zelfexpressie. Ze is een altijd lerende student en volgt momenteel ook het jaartraject Priestess of Sacred Sex.

Ze hebben allebei een toegewijde houding ten opzichte van het behoud van de zuiverheid van tantrische praktijken.

Voel je een JA om jezelf onder te dompelen in deze tweedaagse retraite met een pauze voor integratie. Hierdoor kun je de tantra-ervaring volledig integreren. Het geeft diepte aan deze tweedaagse retraite. Is Tantra helemaal nieuw voor je of wil je graag meer weten over de retraite. Stel ons gerust een vraag!

Datum, tijd en investering:
23 september 10:00-16:00 inclusief lunch
24 september 14:00-20:00 inclusief diner
Investering: 290,-
Waar: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

De prijs is inclusief een heavenly vegan lunch op dag 1 en diner op dag 2. Daarnaast zijn er lekkere snacks en natuurlijk thee. Max 10 deelnemers.

Reviews

Tom
“Yasmin heeft mijn ziel geraakt! Dit was zo een bijzondere ervaring, van te voren had ik dit niet kunnen weten. Ik kom zeker terug!”

Mark
“Wat een fijne plek en Yasmin heeft een zachte en warme energie. Dit was mijn eerste aanraking met tantra en ik voelde me meteen op mijn gemak. Nu wil ik meer over tantra leren!”

Mireia
“Incredible and profound experience. Highly recommended”

Demi
“It was amazing energetically and emotionally. Hard to explain – it’s better to visit.”