Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Journey to the senses

Dieper in je zintuigen duiken met microdosering

Dit is een magische reis naar je pure zelf. Met een cacao ceremonie, conscious connecting, microdosis psylocebine, meditatie en soundhealing! Met als afsluiting een lekker warm soepje om weer te aarden. Laat jezelf gaan , heerlijk ontspannen en verbinden. Stel jezelf open om in jezelf te reizen en je open te stellen voor wat je nodig hebt. Het pure Zijn, in het moment, om de zintuigen te openen voor het leven. Door je hart open te stellen, te verbinden en heling te ontvangen kom je weer in balans met jezelf.

Ben je je ooit diep bewust geweest van hoe je je voelt in je lichaam en wat dat je vertelt? In deze stadsretraite gaan we op reis door de zintuigen met een microdosis paddenstoelen. Hier kunnen we niet alleen leren wat we voelen, maar ook dieper begrijpen wat het ons vertelt.

Wat maakt deze reis zo speciaal?
Yasmin en Eleonore bundelen hun krachten om jullie te helpen om in deze Journey helemaal los te laten en je over te geven aan het moment.

Deze mini dag retreat omvat:

  • Cacao hart opener
  • Micro dosis psylocebine
  • Conscious Connection
  • Meditatie en lichaamsbeweging
  • Soundhealing
  • Soep

Je begeleiders tijdens deze Journey of de senses zijn Yasmin Fris en Eleonore van der Vooren. Yasmin Fris is de oprichter van Gaia Center. Ze heeft veel gereisd in haar buiten en binnen wereld. Met liefde geeft ze sinds vier jaar reiki, massage, yogales en micro dosering reizen. Noortje van de Vooren is in 2015 gestart als Yoga docent met specialisatie in Nidra yoga & Soundjourneys. Ze is oprichter van de the destress club te Amsterdam. Op festivals, events en in bedrijven verzorgt ze een ruimte om jezelf te kunnen horen. Vol the.destress.club op instagram.

Met zoveel liefde ontvangen we je precies zoals je bent!

Wanneer: 21 oktober
Tijd: (Inloop 13:45) 14:00-19:00
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering:
Welcome ticket 55,-
Abundance ticket 70,-

Neem een vriend of vriendin mee!
Duo welcome ticket 95,-
Duo abundance ticket 120,-