Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Reiki cursussen

De Reiki cursussen helpen je om tot jezelf te komen en te helen op alle lage; fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. De cursussen helpen je om de levens energie van Reiki te ervaren. Reiki 1 is voor zelfgenezing, reiki 2 is voor het genezen van anderen en de reiki master/leraar om anderen te onderwijzen. Mijn eerste aanraking met Reiki was in 2017 in Mexico. Dit had zo een grote impact op mijn leven dat ik ermee verder ben gegaan. Met veel plezier geef ik deze cursus nu zelf. Zelf ben ik Reiki Master/Leraar sinds 2020. In de bovenstaande video gaf ik de Reiki cursus bij mij thuis. Momenteel geef ik de Reiki cursussen bij Gaia Center.

Reiki 1
In de Reiki 1 cursus leer je over de geschiedenis van Reiki, Mikao Usui en de principes. Naast de theorie leer je ook hoe je Reiki op een praktische manier kunt gebruiken om jezelf via je handen te helen.

 • Reiki geschiedenis
 • Reiki principes
 • Reiki symbool
 • Voorzorgsmaatregelen en richtlijnen
 • Hoe je Reiki aan jezelf geeft
 • Hoe je Reiki aan een ander kan geven
 • Inwijding

Reiki 2
In de Reiki 2 cursus leer je over de verdiepende theorie van reiki. Naast de verdiepende theorie leer je ook hoe je Reiki op een praktische manier kunt gebruiken om op afstand te helen. Reiki leidt tot meer balans en ontspanning. Een her-verbinding met gevoelens, chakra’s en zelfkennis. Reiki helpt jezelf en anderen te genezen en een leven van gezondheid, vrede en vreugde te leiden. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt meer balans op alle gebieden van je leven, ook op afstand!

In de cursus Reiki 2 ligt de focus op het helen van anderen en vooral op het genezen op afstand. Verdieping van de Reiki kennis met symbolen en oefeningen.

 • Reiki op afstand geven
 • Symbolen
 • Inwijding

Reiki Master/Leraar (mogelijk op aanvraag)
De Reikimaster is voor als je klaar bent om anderen les te geven en je eigen beoefening te starten. Alles wat je hebt geleerd komt samen. Als Reikidocent kun je anderen initiëren en Reikicursussen geven. Je wordt geholpen bij het opzetten van je eigen praktijk.

 • Herhaling theorie Reiki 1 en 2
 • Theorie Master/Leraar
 • Symbolen
 • Inwijding
 • Steun bij het opzetten van je eigen praktijk

Reiki leidt tot meer balans en ontspanning. Een herverbinding met gevoelens, chakra’s en zelfkennis. Het helpt je om te genezen en een leven van gezondheid, vrede en vreugde te leiden. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt meer balans op alle gebieden van je leven.

Cursussen overzicht Datums

4 augustus 10:00-17:00 Reiki cursus 1
18 augustus 10:00-17:00 Reiki cursus 1
14 september 10:00-17:00 Reiki cursus 1
13 oktober 10:00-17:00 Reiki cursus 1
17 november 10:00-17:00 Reiki cursus 1
15 december 10:00-17:00 Reiki cursus 1

Investering: 200 euro

Koop je deelname hieronder!


Privé Reiki cursus

Reiki cursus 1 400,-
Reiki cursus 2 individueel 400,- per duo 250,-
Reiki Master/Leraar 999,-

Boek via Whatsapp of mail naar info@gaiacenter.nl

Reiki circle

Je bent welkom als nieuweling of gevorderde reiki beoefenaar, bij de reiki circle! Dit is een maandelijkse circle waarbij je kennis kunt maken met reiki en het meteen kunt ervaren. Op deze manier kan de reiki energie stromen en heling brengen. Lees meer

Reviews

Esther Kokje-Jongste
“Ik heb 18 en 19 februari de reiki 1 cursus mogen volgen bij Gaia Center. Deze cursus wordt gegeven door Yasmin oprichtster van Gaia Center en reiki master. Ik vond het heel fijn dat het een groepje van maximaal 4 mensen betreft hierdoor is er veel tijd en aandacht voor iedereen . Ook dat de cursus in 2 aansluitende ochtenden/dagdelen wordt gegeven heb ik als heel prettig ervaren. Het geeft de cursist ruimte om te verwerken wat er is aangeboden. De lokatie is prachtig en voelt fijn aan. Yasmin heeft een rustige zachte aanwezigheid en ze begeleidt iedereen met dezelfde warme aandacht. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier kennis heb mogen maken met Reiki. Reiki is nu een onderdeel van mij en mijn leven geworden De zon is aan zou je kunnen zeggen.Jeanine Leenheer
“Yasmin is super warm en liefdevol. De Reiki cursus was een verrijking en een hele fijne dag!”

Laura Nathanie Molema
“De Reiki cursus voelde voor mij als een stukje thuiskomen. Ik merkte dat ik soms weerstand kon hebben bij het aardse Leven omdat ik juist zo de verbinding met het Hemelse miste. Reiki heeft me doen ervaren dat ‘thuiskomen’ ook op aarde Kan.”

Maarten Blom
“Ik heb je cursus zeker als waardevol ervaren. Voor mij was het een hele fijne combinatie van traditie en authenticiteit, waarin voor mij veel waarde naar boven kwam.”