Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Lees hier alles over Reiki! Deze eeuwenoude Japanse techniek wordt nog steeds beoefend. De individuele Reiki Treatments dragen bij aan ontspanning en welzijn. Reiki is verbonden aan een holistische visie waarbij het lichaam niet afgescheiden is. Door de verbinding te maken met je centrum, kun je vanuit je authenticiteit leven. Naast het ontvangen van Reiki Treatments kun je Reiki ook leren. De cursussen zijn gericht op zelf ontwikkeling. Deze zijn niet alleen voor professionals maar ook voor iedereen die zijn leven wilt verrijken met innerlijke groei. Maandelijks kun je de Reiki circle bijwonen om meer informatie te krijgen en Gaia Center te leren kennen.

Reiki Treatments

Reiki activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Tijdens de Reiki behandelingen stroomt de vredige en liefdevolle Reiki-energie door je heen. Dit is een ongelooflijke en transformatieve ervaring!

Reiki 60 minuten €50 / 90 minuten €80
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introductie gesprek, Reiki handposities terwijl je ligt en een gesprek na afloop. Je kunt een losse sessie boeken om het te proberen omdat Reiki het beste te ervaren is.

Reiki 3-sessies €150 / 5-sessies €260
Dit zijn meerdere Reiki sessies om dieper te helen, dit is aan te raden! Reiki is effectiever na meer sessies. Er zijn pakketten van 3 sessies en 5 sessies. Speciaal voor wanneer je in een stressvolle, transformatieve of depressieve periode van je leven zit of diep wilt helen.

Reiki & Kristallen 90 minuten €80
Een energetische Reiki-massage gericht op het balanceren van de chakra’s met edelsteen kristallen. Een combinatie van Reiki-handposities gericht op de chakra’s terwijl je ligt. De energie van de bijzondere chakra edelstenen helpen de chakra’s in balans te brengen. Na afloop ontvang je een chakrareading.

Reiki & Medium 90 minuten €80
Een combinatie van Reiki handposities en een medium boodschap. Doordat ik geboren ben met deze gave kan ik mij openstellen als kanaal om de boodschap door te geven. Deze boodschap is er om je verder te helpen op je levenspad.

Reiki & Tarot 90 minuten €80
Een energetische massage gericht op ontspanning en het wegnemen van diepere pijn of blokkades. Een combinatie van een introgesprek, Reiki handposities terwijl je ligt, een gesprek daarna en tarot lezing. De Tarot lezing geeft je inzicht in belangrijke levenskwesties.

Reiki & Stem activatie 90 minuten €80
Ervaar de helende energie van Reiki waardoor je helemaal kan ontspannen. Voor de stem activatie doen we lichaamsoefeningen om het gebied van je keel te ontspannen. Hierop volgt een speelse ontdekking van je stem en tonen. Het gaat niet om mooi zingen maar om de expressie en resonantie van je stem te ervaren.

Holistische massage 60 minuten €70 of 90 minuten €100
Een mix van de traditionele ontspannende massage en Reiki heling gericht op het balanceren van de chakra’s. De oliemassage is een combinatie van Shiatsu, Thaise massage en Zweedse strijkingen. De combinatie van massage en reiki geeft een holistisch ontspannend effect. Het fysieke lichaam en het energetische lichaam harmoniseren om je in een evenwichtige staat te brengen.

Authentiek Treatment Traject

Authentiek Treatment Traject online 5 x 90 minuten €400
Het Authentiek Treatment Traject brengt je in verbinding met je authentiek zelf. Je kunt van je eigen pad afwijken als je de verbinding kwijt bent met je ziel en intuitie. Door dit traject te doorlopen kun je de regie over je eigen terug in handen nemen. Doen wat jij leuk vind en kunnen genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. De vijf Treatments worden samengesteld voor jouw unieke persoonlijkheid en zijn een mix van Reiki, massage, creativiteit, tarot en stembevrijding. 

Reiki circle

Reiki is universele levens energie en helpt je om tot jezelf te komen en te helen. Dit gebeurd op alle lagen; fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. Tijdens de reiki circle wordt de reiki energie uitgewisseld. Iedereen geeft en ontvangt deze bijzondere levens energie. Dit kan bijdragen aan innerlijke rust en diepe ontspanning. De reiki circle is voor reiki beoefenaar om te oefenen maar ook voor nieuwkomers. Na de Reiki circle is er tijd om vragen te stellen. Als je twijfelt om een Reiki cursus te volgen dan is er genoeg ruimte om je Reiki lerares te leren kennen.

De Reiki circle wordt begeleidt door Yasmin Fris:
“De Reiki cursussen helpen je om tot jezelf te komen en te helen op alle lagen; fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. De cursussen helpen je om de levens energie van Reiki te ervaren. Reiki 1 is voor zelfgenezing, reiki 2 is voor het genezen van anderen en de reiki master/leraar om anderen te onderwijzen. Zelf ben ik Reiki Master/Leraar sinds 2020. Mijn eerste aanraking met Reiki was in 2017 in Mexico. Dit had zo een grote impact op mijn leven dat ik ermee verder ben gegaan. Met veel plezier geef ik reiki behandeling, circles en cursussen zelf!”

Reiki cursussen

Reiki leidt tot meer balans en ontspanning. Een her-verbinding met gevoelens, chakra’s en zelfkennis. Reiki helpt jezelf en anderen te genezen en een leven van gezondheid, vrede en vreugde te leiden. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt meer balans op alle gebieden van je leven, ook op afstand! De Reiki cursussen helpen je om tot jezelf te komen en te helen op alle lage; fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. De cursussen helpen je om de levens energie van Reiki te ervaren.

In de Reiki 1 cursus leer je over de geschiedenis van Reiki, Mikao Usui en de principes. Naast de theorie leer je ook hoe je Reiki op een praktische manier kunt gebruiken om jezelf via je handen te helen. Na je Reiki 1 kun je voelen of je verder wilt gaan of niet. In de Reiki 2 cursus leer je over de verdiepende theorie van reiki. Je leert ook hoe je Reiki op een praktische manier kunt gebruiken om op afstand te helen. Nu ben je klaar om anderen te helen! De Reiki master is er voor je als je klaar bent om anderen Reiki te leren en je eigen praktijk te starten. Alles wat je hebt geleerd komt dan samen. Als Reiki docent kun je anderen initiëren en Reiki cursussen geven. Je wordt ondersteund bij het opzetten van je eigen praktijk.

Heb je een passie voor massage? Dan is er de mogelijkheid om Reiki cursus 1 te combineren met een massage cursus, dit komt samen in de Holistische massage cursus. Het holistische perspectief gaat uit van de heelheid van de mens. Door Reiki en massage te combineren geef je aandacht aan de buitenkant én de binnkant.

Ontmoet Yasmin Fris

Reiki heeft mijn leven totaal veranderd! Het heeft me ontspanning gegeven, lichamelijke klachten geheeld, mezelf verzacht en helderheid in mijn hoofd gegeven. Met heel veel liefde geef ik wat ik heb geleerd door. Ik wens voor iedereen om je lekker in je lijf te voelen, gezond te zijn en zelfliefde te voelen.

Reviews

Ernst-Jan van Leeuwen 
“Rustgevende reikisessie gehad bij Yasmin. Waar ik ervoor last had van nek/schouderpijn was dat een dag later er verholpen. Ook zonder aanleiding moeten lachen na afloop van de sessie. Alsof er daad werkelijk iets ‘lichter’ was. Zeker een aanrader!”

Alexandra de Raaij
“Gaiacenter is een sfeervolle plek en de massage was erg fijn. Heel zacht maar met genoeg kracht. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Arjan Rook 
“Yasmin is een holistische reiki masseuse die vanuit wat ze binnen krijgt een massage geeft om de chakra’s te openen. Na een behandeling voelde ik alle energie stromen en sommige blokkades, vooral rond mijn keel. Het was een mooie ervaring en het heeft mij inzicht gegeven.”

Jan Verhoeven
“De massage van Yasmin in haar sfeervolle Gaiacenter gaf mij een diepe ontspanning die ik nog niet eerder meegemaakt heb. Echt een aanrader om tot rust te komen. Ik kom terug. Jan”

Koen
“Yasmin heeft mij enorm geholpen in verschillende fases van mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze kan energie aanvoelen en ermee werken. Hoewel ik in het begin nog wat sceptisch was merkte ik bij de eerste reiki sessie al een energie opkomen waardoor ik gelijk overtuigd was dat dit voor mij werkt. Echt enorm aan te raden in iedere fase van je spirituele pad.”