Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Reiki cursus 1

In de Reiki 1 cursus leer je over de geschiedenis van Reiki, Mikao Usui en de principes. Naast de theorie leer je ook hoe je Reiki op een praktische manier kunt gebruiken om jezelf via je handen te helen. Reiki leidt tot meer balans en ontspanning. Een her-verbinding met gevoelens, chakra’s en zelfkennis. Het helpt je om te genezen en een leven van gezondheid, vrede en vreugde te leiden. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt meer balans op alle gebieden van je leven.

  • Reiki geschiedenis
  • Reiki principes
  • Reiki symbool
  • Voorzorgsmaatregelen en richtlijnen
  • Hoe je Reiki aan jezelf geeft
  • Hoe je Reiki aan een ander kan geven
  • Inwijding

Wees welkom bij de Reiki cursus! De cursus wordt gegeven door Yasmin Fris, ze geeft sinds vijf jaar reiki en sinds twee jaar is Yasmin Reiki master en lerares. Yasmin is tevens de oprichtster van Gaia Center.

Datum: Zie het overzicht van de datums onderaan deze pagina, klik hier
Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: €200

* Inclusief syllabus, certificaat, thee en snacks
** Maximaal vier cursisten per cursus

Klik hieronder om voor het overzicht en om je aan te melden!

Reviews


Esther Kokje-Jongste
“Ik heb 18 en 19 februari de reiki 1 cursus mogen volgen bij Gaia Center. Deze cursus wordt gegeven door Yasmin oprichtster van Gaia Center en reiki master. Ik vond het heel fijn dat het een groepje van maximaal 4 mensen betreft hierdoor is er veel tijd en aandacht voor iedereen . Ook dat de cursus in 2 aansluitende ochtenden/dagdelen wordt gegeven heb ik als heel prettig ervaren. Het geeft de cursist ruimte om te verwerken wat er is aangeboden. De lokatie is prachtig en voelt fijn aan. Yasmin heeft een rustige zachte aanwezigheid en ze begeleidt iedereen met dezelfde warme aandacht. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier kennis heb mogen maken met Reiki. Reiki is nu een onderdeel van mij en mijn leven geworden De zon is aan zou je kunnen zeggen.

Jeanine Leenheer
“Yasmin is super warm en liefdevol. De Reiki cursus was een verrijking en een hele fijne dag!”

Laura Nathanie Molema
“De Reiki cursus voelde voor mij als een stukje thuiskomen. Ik merkte dat ik soms weerstand kon hebben bij het aardse Leven omdat ik juist zo de verbinding met het Hemelse miste. Reiki heeft me doen ervaren dat ‘thuiskomen’ ook op aarde Kan.”

Maarten Blom
“Ik heb je cursus zeker als waardevol ervaren. Voor mij was het een hele fijne combinatie van traditie en authenticiteit, waarin voor mij veel waarde naar boven kwam.”