Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Gaia centrum is een holistische centrum voor verbinding, opgericht door Yasmin Fris in 2020. De grondvisie is dat Gaia een plek bied aan verschillende facilitators met hetzelfde doel; verbinding. In verbinding met jezelf voel je dat het leven lichter kan zijn. Door deze verbinding kun je je eigen pad moeiteloos bewandelen. De basis pijlers zijn kunst, tantra, treatments en curssusen. Gaia verwelkomt je liefdevol precies zoals je bent. Kom tot ontspanning en leer jezelf beter kennen.

Kunst . Yoga .Tantra . Treatments . Cursussen

Kunst
De creaties die ik maak van de natuur brengen mij in contact met mijn ziels natuur. Je bent welkom om je ziel te laten vullen met mijn creaties! Om een voorproefje te krijgen van mijn kunst kijk dan op www.instagram.com/gaia.artflow
Lees meer over de expositie bij Gaia Center!

Tantra
Tantra is een stroming vanuit de yoga filosofie en betekent ‘verweven’. Volgens de tantra zijn we met elkaar verbonden. Tantra helpt je om jezelf en anderen op een speelse manier beter te leren kennen. Je kunt jezelf ontdekken met een tantrische helende massage, er zijn workshops voor koppels en voor vrouwen.
Klik hier voor meer!

Treatments
De Treatments zijn behandelingen die ontspanning en zelfinzicht brengen. De Treatments zijn holistisch en er zijn verschillende opties om te kiezen wat bij je past.
Klik hier voor meer!

Cursussen
In de cursussen leer ik je over reiki en intuitief masseren. Dit zijn handige tools om bij je te dragen in het leven.
Klik hier voor meer!

Evenementen
Daarnaast bied ik verschillende workshops aan zoals een vrouwencirkel, creativiteit ontwikkelen en de helende cacao ceremonie. Gaia Center wordt ook door anderen gehuurd om workshops/evenementen aan te bieden! De verschillende evenementen zijn gericht op bewustwording. In het aanbod zijn er tevens andere bewustmaker die Gaia Center huren voor hun workshop/cursus.
Klik hier voor meer!


Yasmin Fris

Oprichter van Gaia centrum – Reiki Docent – Masseuse Docent – Yoga Docent – Tantra Docent – Beeldende kunstaar

De verbinding met mijzelf kwam tot stand op het moment dat ik compleet vastzat. Dit was een kans om in mezelf te kijken en ik voelde dat ik wilde reizen en ontdekken. In Mexico heb ik drie maanden dagelijkse meditatie, yoga, lezingen, mantra’s zingen en ecstatic dans gedaan. Ik voelde me hierdoor herboren! Dit had zo een goede invloed op mij dat ik zoveel liefde voor mezelf en het leven voelde. Ik durfde de donkere delen in mezelf aan te kijken en daardoor kon het transformeren. Door te vragen ‘Wie ben ik’ (methode van Raman Maharshi) kon ik alle valse overtuigingen over mezelf los te laten. Mijn pad werd steeds duidelijker, ik was op een ‘healing journey’. Mijn creativiteit begon te stromen, geinspireerd op de natuur. Voor yoga en tantra ben ik naar India gegaan om deze techniek vanuit de bron te leren en een muurschildering te maken. De massage technieken heb ik voor het eerst in Thailand geleerd. Ik ben Reiki Master geworden toen ik terug in Nederland was. Ik begon veel te werken als yogadocent bij De yogaschool, massages geven bij QoQo en de Spa en Reiki thuis. In 2020 heb ik Gaia Center opgezet om alles wat mij had geholpen, aan te bieden. Tijdens mijn reizen heb ik veel getekend en geschilderd en bij Gaia Center kan ik veel van mijn werk laten zien.

Nu verwelkom ik je met een open hart om je open te stellen voor de verbinding met jezelf. Die is er al, Gaia helpt je alleen herinneren!