Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Kunst brengt eenheid in lichaam, geest en ziel. Wanneer je verbinding maakt met je creativiteit, open je je innerlijke landschap voor eindeloze mogelijkheden.

Channeling creativity – 6 weekse cursus

Vanaf Dinsdag 6 september t/m 11 oktober)

De creative stroom staat altijd ter beschikking. Soms kan je lastig zijn om zelf contact te maken met deze creative stroom. Door jezelf vrij te maken van blokkades en negative oevrtuigingen, kan de creativiteit je verrassen. De uitkomst van deze creative stroom is verbonden met je zielsexpressie. Hier bestaat geen goed of fout, geen mooi of lelijk maar een pure expressie van je zijn.

In de 6 weekse cursus neem ik je mee naar de uithoeken van je fantasie. De rijkdom van kleuren en vormen zijn oneindig en ook voor jou ter beschikking. Met meditatie techniek kun je vanuit je hoofd in je lichaam zakken. Zodat de creative energie vrij kan stromen en tot expressie kan komen. Hierin ben ik er voor je om je te ondersteunen in je creative process. Ik zal je fantasie voeden en daar waar nodig is je aanmoedigen. We zullen elkaar werk ook aanschouwen om helemaal onder te dompelen in de creative wereld. We hebben allen een individuele en authentieke expressie die bewonderd kan worden in het gemanifesteerde resultaat!

  • 6 weekse cursus
  • Elke dinsdag avond 20:00-21:30 va 6 september
  • Inclusief meditatie techniek
  • Inclusief schilder materialen
  • Inclusief lijst A4 klijst voor de expositie op de laatste cursusdag 11 oktober

Channeling creativity Privé – 60 minuten

De channeling creativity brengt in verbinding met je de creative stroom. Door oordelen los te laten kun je deze stroom toelaten en jezelf verrassen met een resultaat. Van niets creeer je iets…. wat dat is maakt niet uit. Ik help je door blokkades heen met verschillend technieken zoals meditatie en meer. Je hoeft geen creative ervaring te hebben om te beginnen!

De channeling creativity privé sessie is perfect voor jou als je persoonlijke aandacht wilt. Samen bekijken we wat jij nodig hebt. Je hoeft geen creative ervaring te hebben om te beginnen! Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten

E-ART-H EXPO te bewonderen tot eind augustus

In de E-ART-H expo neem ik je mee terug naar de verbinding met de aarde. Doordat ik in een stad leef is er minder natuur om me heen. Deze verbinding met de aarde (Gaia) is zo diep verbonden met de natuur van de mens. Zelf begon mijn fascinatie voor de natuur te groeien op mijn wereldreis. Daarnaast krijg ik ook inspiratie uit de onzichtbare wereld, hierin is ook een vorm van natuur aanwezig. De natuur is zo rijk aan vormen waardoor je weer herinnert dat je ook uit deze natuur voortkomt. Soms lijkt het alsof deze natuur word vergeten in de stad met veel gebouwen. Ik help je herinneren dat de natuur er is, er altijd al was en er altijd zal zijn.

De creaties die ik maak van de natuur brengen mij in contact met mijn ziels natuur. De fascinatie voor vormen, geometrie, de natuur en kleuren brengen mij ertoe te creëren. Je bent welkom om je ziel te laten vullen met mijn creaties! Om een voorproefje te krijgen van mijn kunst kijk dan op www.instagram.com/gaia.artflow

Wees welkom om de expositie te bekijken op afspraak. De kunstwerken zijn te koop ter plekke en via de Etsy shop online.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwtjes, meld je aan voor de nieuwsbrief!