Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Kunst brengt eenheid in lichaam, geest en ziel. Wanneer je verbinding maakt met je creativiteit, open je je innerlijke landschap voor eindeloze mogelijkheden.

Channeling Creativity workshop

De creative stroom staat altijd ter beschikking. Soms kan je lastig zijn om zelf contact te maken met deze creative stroom. Door jezelf vrij te maken van blokkades en negatieve oevrtuigingen, kan de creativiteit je verrassen. De uitkomst van deze creative stroom is verbonden met je ziels expressie. Hier bestaat geen goed of fout, geen mooi of lelijk maar een pure expressie van je zijn.

In deze workshop beginnen we met lichte yoga oefeningen en een meditatie. Vervolgens neem ik je mee naar de uithoeken van je fantasie. De rijkdom van kleuren en vormen zijn oneindig en ook voor jou ter beschikking. Met verschillende meditatie technieken kun je vanuit je hoofd in je lichaam zakken. Zodat de creative energie vrij kan stromen en tot expressie kan komen. Hierin ben ik er voor je om je te ondersteunen in je creative process. Ik zal je fantasie voeden en daar waar nodig is je aanmoedigen.

De channeling creativity brengt je in verbinding met de creative stroom. Door oordelen los te laten kun je deze stroom toelaten en jezelf verrassen met een resultaat. Van niets maak je iets! Je hoeft geen creative ervaring te hebben om te beginnen.

De Channeling Creativity workshop wordt gegeven door Yasmin Fris, yogadocent en kunstenares. Als kunstenares schildert ze graag de natuur, het universum en wat haar bezig houdt in het dagelijkse leven. Met yogales geven heeft ze ervaring opgedaan bij De yogaschool en is daarna voor haarzelf begonnen.

Datum en tijd: 28 februari 19:00-21:00
Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: €25
Inclusief schilder materiaal, thee en snacks

My Way expositie vanaf 22 oktober – Yasmin Fris

“In de My Way expositie neem ik je mee terug naar de verbinding met authenticiteit. Doordat ik in mijn leven een ongebaand pad heb bewandeld, heb ik ervaring opgedaan! Ik leerde dat ik een individu ben en tegelijkertijd één met alles. Mijn fascinatie voor mijn eigen authenticiteit begon te groeien. Hoe kan ik als individu mijn plek innemen in het grote geheel? Wie ben ik? Dit zijn de vragen die me inzicht geven in mijn diepere zijn. Door te mediteren kon ik mij zelf bevrijden van kritische gedachten over mezelf. In deze expositie neem ik je mee in My Way; een meditatieve kunst ervaring. De zintuigen worden geprikkeld met mijn kleurrijke kunst waarin het goud element terug komt. Je wordt begeleid met gedichten om in een meditatie staat te komen. Je ogen, oren én tong worden verrast! Dive into this golden experience!”

Wees welkom om de expositie te bekijken! Neem hiervoor contact op via info@gaiacenter.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwtjes, meld je aan voor de nieuwsbrief!