Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Kunst brengt eenheid in lichaam, geest en ziel. Wanneer je verbinding maakt met je creativiteit, open je je innerlijke landschap voor eindeloze mogelijkheden.

Channeling Creativity workshop

De creative stroom staat altijd ter beschikking. Soms kan je lastig zijn om zelf contact te maken met deze creative stroom. Door jezelf vrij te maken van blokkades en negatieve oevrtuigingen, kan de creativiteit je verrassen. De uitkomst van deze creative stroom is verbonden met je ziels expressie. Hier bestaat geen goed of fout, geen mooi of lelijk maar een pure expressie van je zijn.

In deze workshop beginnen we met lichte yoga oefeningen en een meditatie. Vervolgens neem ik je mee naar de uithoeken van je fantasie. De rijkdom van kleuren en vormen zijn oneindig en ook voor jou ter beschikking. Met verschillende meditatie technieken kun je vanuit je hoofd in je lichaam zakken. Zodat de creative energie vrij kan stromen en tot expressie kan komen. Hierin ben ik er voor je om je te ondersteunen in je creative process. Ik zal je fantasie voeden en daar waar nodig is je aanmoedigen.

De channeling creativity brengt je in verbinding met de creative stroom. Door oordelen los te laten kun je deze stroom toelaten en jezelf verrassen met een resultaat. Van niets maak je iets! Je hoeft geen creative ervaring te hebben om te beginnen.

De Channeling Creativity workshop wordt gegeven door Yasmin Fris, yogadocent en kunstenares. Als kunstenares schildert ze graag de natuur, het universum en wat haar bezig houdt in het dagelijkse leven. Met yogales geven heeft ze ervaring opgedaan bij De yogaschool en is daarna voor haarzelf begonnen.

Datum en tijd: 23 mei 19:00-21:00
Volgende: 29 augustus
Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: €35 per keer
Inclusief schilder materiaal, thee en snacks

Sahara expo vanaf 25 maart – Yasmin Fris & Inès Fris

Sahara expo x 3-jarig jubileum Gaia Center

“The silence of the desert made my heart sing…”

“De twee half Egyptisch en half Nederlandse zussen zijn op reis gegaan, naar hun ware zelf om de stilte binnenin te vinden. In het midden van een oase in de Sahara was deze te vinden. In de Sahara woestijn van Egypte vonden de zussen Yasmin Fris en Inès Fris een poëtische locatie voor fotografie en tevens schilder inspiratie. De Egyptische woestijn lonkt en het verlangen om te onderzoeken, wat is er aanwezig op de diepere lagen. De oase en palmbomen ontlokken een dunne lijn tussen werkelijkheid en illusie. Opmerkelijk is de stilte die in de oase te horen is, oftewel de absentie van geluid. Gezien en gehoord worden zijn een terugkerend thema in het leven van de zussen. De identiteit vraagt om een constante reflectie; ‘wie ben ik’. Opgegroeid in Nederland met een Nederlandse vader en Egyptische moeder is er een tweedeling. Deze tweedeling gaat over binnen en buiten, zichtbaar en verborgen, geluid en stilte. Filosofische ideeën over ‘het zijn’, spiritualiteit en de natuur vormen de drijfveren van de zussen.”

Cosmic Doorways from the 16th of July – Yasmin Fris & Sebastian Apox

Cosmic Doorways

Psychedelic Art Exhibition – Ancient Wisdom Ritual – Sacred Sound Journey – Cacao ceremony

A journey of the senses! To reconnect with the Neo-Ancestral memories of our forgotten history, in attempt to bring this knowledge forth into the dawn of the New Earth. With a new collection of multimedia and painted artworks based on the Mayan cosmovision by Guatemalan artist Apox and the ancient Egyptian key of life by Dutch artist Yasmin Gaia. Introduction to the Mayan calendar as a tool for consciousness expansion with sacred psilocybin and cacao medicine ceremony by Alix Balam. You will then receive a sound healing while laying down by Alanos Luminos with Reiki healing and blue lotus tea meditation by Yasmin Gaia.

The opening of the exhibition starts at 17:30 and there is a free entrance. Before the opening there is workshop that you are welcome to attend from 13:00-17:30. Read more about this workshop and sign up: Cosmic Doorways workshop

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwtjes, meld je aan voor de nieuwsbrief!