Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Kunst brengt eenheid in lichaam, geest en ziel. Wanneer je verbinding maakt met je creativiteit, open je je innerlijke landschap voor eindeloze mogelijkheden.

Channeling creativity workshop

De creative stroom staat altijd ter beschikking. Soms kan je lastig zijn om zelf contact te maken met deze creative stroom. Door jezelf vrij te maken van blokkades en negatieve oevrtuigingen, kan de creativiteit je verrassen. De uitkomst van deze creative stroom is verbonden met je zielsexpressie. Hier bestaat geen goed of fout, geen mooi of lelijk maar een pure expressie van je zijn.

In deze workshop neem ik je mee naar de uithoeken van je fantasie. De rijkdom van kleuren en vormen zijn oneindig en ook voor jou ter beschikking. Met verschillende meditatie technieken kun je vanuit je hoofd in je lichaam zakken. Zodat de creative energie vrij kan stromen en tot expressie kan komen. Hierin ben ik er voor je om je te ondersteunen in je creative process. Ik zal je fantasie voeden en daar waar nodig is je aanmoedigen.

De channeling creativity brengt in verbinding met je de creative stroom. Door oordelen los te laten kun je deze stroom toelaten en jezelf verrassen met een resultaat. Van niets creeer je iets! Je hoeft geen creative ervaring te hebben om te beginnen!

Datum: vrijdag 30 september (de volgende is op zaterdag 29 oktober)
Tijd: (12:45 inloop) 13:00-14:15
Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: €25
Inclusief schilder materiaal

My Way expositie vanaf 22 oktober – Yasmin Fris

In de My Way neem ik je mee terug naar de verbinding met authenticiteit. Doordat ik in mijn leven een ongebaand pad heb bewandeld, heb ik ervaring opgedaan! Ik leerde dat ik een individu ben en tegelijkertijd één met alles. Mijn fascinatie voor mijn eigen authenticiteit begon te groeien. Hoe kan ik als individu mijn plek innemen in het grote geheel? Wie ben ik? Dit zijn de vragen die me inzicht geven in mijn diepere zijn. De balans vinden tussen ik en wij is een balans tussen de natuur en het universum. In deze expositie neem ik je mee in My Way en mijn kunst expressie.

Wees welkom om de expositie te bekijken tijdens de opening op de open dag 22 oktober. Op deze dag kun je gratis meedoen met verschillende workshops. Van kinderyoga tot breathwork en mantra zingen. Doe gratis mee aan een workshop en geniet van de kunst!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwtjes, meld je aan voor de nieuwsbrief!