Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, RotterdamInnerlijke reis met cacao, truffel en klank

An inner journey towards the your inner child and the best version of YOU!

Als kind zijn we allemaal onderworpen aan enorm veel conditionering en boodschappen. Misschien waren je ouders emotioneel afwezig en moest je je aanpassen om opgemerkt te worden? Misschien leerde je dat je enkel door prestaties waardig was? Misschien heb je een emotioneel patroon gecreëerd wat je veel kost en je kan herleiden naar je kindertijd? Het innerlijk kind draait om erkennen en voelen wat ons heeft gecreëerd en gevormd. Door bewustzijn en erkenning, komt er ruimte voor release. De waarheid is dat je niet langer dat kind bent. Het is nooit te laat om je script te herschrijven en je autoriteit terug te pakken. Wordt de liefhebbende ouder voor je innerlijk kind, geef jezelf zachtheid en vergeving. Hou van jezelf zoals jij verdient! De intentie van deze workshop is simpel: Diepe helende reizen met daarin aandacht en liefde voor je innerlijk kind. Het loslaten van alles wat je tegenhoudt en richting een nieuw leven met daarin innerlijke vreugde en vrijheid waarbij je in je kracht staat. Laat ons je een veilige ruimte bieden om volledig los te mogen laten. Alles van jou is welkom bij ons.

De truffel is een milde leermeester die jou je innerlijk kind weer laat herinneren. De cacao brengt je naar het hart en de klankschalen zetten het water in je lichaam in beweging wat zorgt voor ontspanning en heling.

Wat maakt deze dag workshop speciaal?
Yasmin en Job bundelen hun krachten om jullie door hun favoriete en meest krachtige healing tools te begeleiden. De helende combinatie van cacao, truffels en klank versterken elkaar!

Deze dag retreat omvat:
– plant medicijn (kleine dosis truffels)
– een cacao ceremonie
– Begeleide meditatie met handpan en shaken
– een journey met truffels en soundhealing
– en uiteraard snacks, tijd voor verbinding en intentiesetting.
* onze workshop draait om de innerlijke reis & truffels, maar uiteraard is dit niet een vereiste. Mocht je je niet comfortabel voelen met truffels kan je opteren dit niet te doen. Mocht je hier nog meer over willen vragen, kan je ons bereiken via de onderstaande knop!Je begeleiders tijdens deze workshop zijn Yasmin Fris en Job den Dulk. Met zoveel liefde ontvangen we je precies zoals je bent!


Je begeleiders tijdens deze workshop zijn Yasmin Fris en Job den Dulk. Met zoveel liefde ontvangen we je precies zoals je bent!

Datum: 7 April
Tijd: (12:15 inloop) 12:30-17:00
Locatie: Gaia Center, bergwegplantsoen 10z
Investering:
Early feather bird t/m 3 maart : €99
Late Eagle bird: €111
* Geef het aan als je een kleine portemonnee hebt.