Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Deze helende cacao ceremonie is een magische ervaring. Je mag liefdevolle en helende reiki energie samen met live klanken ontvangen! Diep ademenen met breathwork en cacao drinken met een intentie. Je hart en stem openen zich om mantra’s te laten vibreren. Dit allemaal om je compleet onder te dompelen in magische en helende krachten. Ontdek deze verbazingwekkende manier van natuurlijke heling en hoe het je in authenticiteit kan bekrachtigen! De mogelijkheid wordt gecreëerd om een enorme energetische en mogelijk zelfs mystieke ervaring te beleven.

Reiki heeft het effect om je in een diepe ontspanningsstaat te brengen, waarbij het lichaam wordt geactiveerd om zichzelf te genezen. Door het ontdekken en werken met je adem, ervaar je meer (zelf)liefde, verbinding en innerlijke rust. Breathwork is het krachtigste self-healing tool dat er bestaat. Verander je adempatronen, verbeter je leven.  De cacaoceremonie helpt je een intentie voor de cirkel te voelen en verbinding te maken met je hart. Dit is een inheemse traditie waarbij de cacao wordt gemaakt met een pure intentie, wat energie is die je kunt voelen wanneer je de cacao inneemt. Hierop volgt het mantra zingen waarbij je hart zich nog meer mag openen. Samen zullen we toegankelijke mantra’s zingen. De mantra’s zijn woorden die makkelijk te herhalen zijn en met een krachtige en helende betekenis. De connectie met jezelf, elkaar en het goddelijke kan worden gevoeld. Zing van harte mee vanuit je diepste kern, om jezelf te bevrijden en je lichter te voelen.

Je bent van harte welkom om deze magische avond mee te maken! Deze avond wordt begeleidt door Yasmin Fris ( Reiki & Cacao), Rubén Garcia Arabit ( Live muziek en Mantra’s) en Nik (breathwork).

Datum: 5 maart
Tijd: (18:45 inloop) 19:00-21:30
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z
Investering:
Welcome ticket €40
Abundance ticket €50
* We hebben twee prijzen omdat we deze workshop voor een grote groep toegankelijk willen maken. De welcome ticket is voor als je weinig te besteden hebt. De abundance ticket is voor wanneer je overvloedig geld hebt.