Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Goddess circle begeleider cursus

Wil je vrouwen begeleiden?
Wil je vrouwen empoweren en in hun kracht zetten?
Voel je jouw innerlijke leiderschap verdiepen en laten groeien?

Wanneer vrouwen (sisters) samen komen gebeurd er iets bijzonders. De vrouwelijke energie wordt versterkt en vrouwen kunnen elkaar empoweren! Al van oudsher komen vrouwen samen in cirkels om hun wijsheid te met elkaar te verweven. De cirkel is het symbool dat in verbinding staat met de maan, net als wij vrouwen. In de huidige tijd kunnen vrouwen weinig tijd nemen om de verbinding met de maan, sisters en de verzachting te voelen. Vele vrouwen zijn vergeten dat ze van binnen een godin zijn ofwel de kwaliteiten en talenten hebben. In de mythes en verhalen zijn er veel godinnen archetypes zoals Venus, Isis, Artemis en Innana en nog veel meer! Als begeleider van de Goddess circle, leer je hoe je deze workshop kunt begeleiden.

Deze workshop is een mix van ceremonies, rituelen, verhalen, oefeningen en dans/zang. In deze cursus geef ik je de handvaten en tools om zelf een Goddess circle workshop te kunnen begeleiden. Je zult je vrouwelijke kracht ervaren en versterken. Jij, prachtige vrouw, kunt anderen vrouwen begeleiden naar innerlijke vrijheid, overvloed en geluk. Naast het werk wat je doet zou je deze cursus kunnen gebruiken om je kennis en kunde als begeleider te verstevigen. Als één van de tools in je toolbox. Om nog meer te groeien en zo je vrouwelijke deelnemers een solide bedding te kunnen bieden waarin ze uit elkaar mogen vallen, groeien en genieten.

Het is een kans om je op meta-niveau te verdiepen in verschillende thema’s die je in het werk als begeleider tegen kunt komen. We duiken de theorie van de vrouwelijke energie en Godinnen archteypes in, er is tevens aandacht voor het groepsproces. De praktische oefeningen kun je direct inzetten in jou Self practice en in je groeps begeleiding. Daarnaast voegen de schriftelijke oefeningen de wortels van jou (vernieuwd) vrouwen cirkel.

Tijdens de cursus leer je:

 • Theorie: De vrouwelijke energie
 • Theorie: Godinnen archetypen
 • Groepsproces: Een veilig veld neerzetten waar mensen in kunnen ontspannen
 • Groepsproces: Hoe laveer je tussen vertrouwen en uitdaging in een groep?
 • Praktisch: Cacao bereiden en de cacao ceremonie begeleiden
 • Praktisch: Begeleide meditaties
 • Praktisch: Sister ceremonie begeleiden
 • Praktisch: Elementen rituelen
 • Praktisch: Buikdans en andere dans oefeningen
 • Praktisch: Klank en Zang oefeningen
 • Praktisch: Tarot lezen
 • Schriftelijke oefening: Thema van jouw eigen Goddess circle
 • Schriftelijke oefening: Kop/Rond/Staart: Programma samenstellen
 • Schriftelijke oefening: Korte tekst ter promotie

De cursus wordt gegeven door Yasmin Fris. Ze heeft Gaia Center vol passie opgericht en verschillende cursussen ontwikkeld waaronder deze cursus! Ze heeft haar eerste Goddess circle in Guatemala gegeven en begeleid sindsdien maandelijks de Goddess circle. Ze heeft Goddess circles begeleid op het Tantra Festival in Odessa Amsterdam, Vrouwen festival, Centrum Djoj, en op verjaardagen! Ze heeft veel praktische kennis opgedaan in haar opleiding tot Yoga docent, als Cacao ceremonie begeleider tijdens mantra concerten bij Mandira. Dansen doet ze al vanaf jongs aan, met een Egyptische moeder en workshops gaat het buikdansen haar natuurlijk af. Regelmatig is ze te vinden bij Ecstatic dance. Daarnaast heeft ze ook veel interesse en passie in de godinnen archetypen, de priesteres en de vrouwelijke energie.

Heb je vragen? Plan dan een gratis 15 minuten online gesprek in!

“There is a moment where you have to choose wether to be silent or to stand up” – Malala Yousafzai


Met deze cursus kun je meteen aan de slag! Je zult merken dat je eigen vrouwelijke energie versterkt wordt. Daarnaast voel je je zelfverzekerdheid groeien met je nieuwe tools en kennis. Lees je deze tekst en merk je dat je hart sneller gaat kloppen? Voel je een JA, dit is voor mij? Meld je dan nu aan!

Wanneer: 8 & 9 juni
Tijd: 10:00-17:00
Locatie: Gaiacenter
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: 555,-
* Inclusief certificaat, zelf lunch meenemen