Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Helende elementen reis

De verbinding met jezelf en de ander in een helende ontdekkingsreis.

Ben je er klaar voor om het verleden achter je te laten en te stappen in de beste versie van jezelf? Het is tijd om jezelf niet meer klein te houden en je ware licht te omarmen.

De Helende elementen reis is bedoeld voor beginners en ook voor degenen die al ervaring hebben met heling en dit willen verbreden naar een dieper niveau. Tijdens deze middag retraite reis je via de elementen portalen naar je authentieke zelf. Deze middag retraite gaat over verbinding maken, eerst met jezelf en dieper ontwaken. De verschillende elementen dragen bij aan een reis die naar binnen gaat. Hoe dieper je met jezelf verbonden bent, des te meer authenticiteit en kwetsbaarheid zal verschijnen. Vanuit wie we zijn, kunnen we ons verbinden met anderen. Je mag jezelf laten zien zonder maskers en alle lagen van onze geconditioneerde geest afpellen. Deze middag staat in het teken van transformatie om je oude kleine ik achter je laten en je ware autenthieke zelf te omarmen.

Deze middag is een combinatie van diepe heling en ontspanning, de stap naar je authentieke zelf! Met de elementen reis je met de elementen door je chakra’s heen om deze te transformeren naar balans.  Met Ingrid en Yasmin die je begeleiden vanuit een veilige setting.

  • AARDE meditatie  & lichamelijke lichte oefeningen  
  • WATER ceremonie; Flow dans
  • Karma VUUR burn
  • Cacao ceremonie 
  • LUCHT ceremonie met veer
  • Mantra zingen 
  • Klankenbad met reiki heling
  • Tarot legging 

Wees welkom bij deze Helende Elementen Reis! Je begeleiders tijdens deze workshop zijn Ingrid Kramer en Yasmin Fris. Met zoveel liefde ontvangen we je precies zoals je bent!

Datum: 26 mei
Tijd: (13:45 inloop) 14:00-17:30
Locatie: Gaia Center, bergwegplantsoen 10z
Investering:
Early feather bird t/m 3 mei €88
Late Eagle bird: €99

* Groepsgrootte: max 8-10 personen
** Bereikbaar met OV en parkeergelegenheid aanwezig ( betaald). Op 10 minuten loopafstand kun je gratis parkeren bij de Ceintuurbaan.