Telefoonnummer

+31684486198

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Dit voelt zo spannend en zo leuk tegelijkertijd. Ik ga mijn kunst naar buiten brengen met deze expositie. Sinds ik de kunstacademie heb verlaten heb ik altijd de verbinding met kunst en het creëren gehouden. De fascinatie voor vormen en kleuren brengen mij ertoe te creëren. Je bent welkom om je ziel te laten vullen met mijn creaties!

In de E-ART-H expo neem ik je mee terug naar de verbinding met de aarde. Doordat ik in een stad leef is er minder natuur om me heen. Deze verbinding met de aarde (Gaia) is zo diep verbonden met de natuur van de mens. Zelf begon mijn fascinatie voor de natuur te groeien op mijn wereldreis. De verschillende landschappen, planten, bloemen, dieren en vogels waren mijn inspiratie. De natuur is zo rijk aan vormen waardoor je weer herinnert dat je ook uit deze natuur voortkomt. Soms lijkt het alsof deze natuur word vergeten in de stad met veel gebouwen. Ik help je herinneren dat de natuur er is, er altijd al was en er altijd zal zijn!

De creaties die ik maak van de natuur brengen mij in contact met mijn ziels natuur. Je bent welkom om je ziel te laten vullen met mijn creaties! Om een voorproefje te krijgen van mijn kunst kijk dan op www.instagram.com/gaia.artflow

Tijdens de expositie zal Michaela Kress je onderdompelen in de alchemy van klankschalen! (www.michaleakress.com).

Datum: zaterdag 2 juli
Tijd: 14:00-17:00
Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Gratis


Hoe kun je je aanmelden? Stuur een bericht naar Yasmin: +31684486198
Klik hieronder om u aan te melden via de boekingspagina van Gaia Center.