Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

My Way expo

In de My Way neem ik je mee terug naar de verbinding met authenticiteit. Doordat ik in mijn leven een ongebaand pad heb bewandeld, heb ik ervaring opgedaan! Ik leerde dat ik een individu ben en tegelijekrtijd een met alles. Mijn fascinatie voor mijn eigen authenticiteit begon te groeien. Hoe kan ik als individu mijn plek innemen in het grote geheel? Wie ben ik? Dit zijn de vragen die me inzicht geven in mijn diepere zijn. De balans vinden tussen ik en wij is een balans tussen de natuur en het universum. In deze expositie neem ik je mee in My Way en mijn kunst expressie.

Wees welkom om de expositie te bekijken tijdens de opening op de open dag 22 oktober. Op deze dag kun je gratis meedoen met verschillende workshops. Van kinderyoga tot breathwork en mantra zingen. Doe gratis mee aan een workshop en geniet van de kunst!