Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Creativiteit & Yoga 6-weekse cursus

Voor iedereen is creativiteit anders. De manier hoe je naar de wereld kijkt heeft invloed hoe je jou creativiteit tot expressie brengt. Tijdens deze cursus neem ik je mee in het loslaten van het creative eindresultaat. Hierdoor kun je veel meer genieten van het proces en open stellen voor wat het voor je betekent. Je kunt jezelf hebben opgelegd dat je ‘niet kunt schilderen’, in deze cursus laat ik je zien dat dit niet waar is. Je creativiteit is alleen geblokkeerd, in deze cursus mag deze opnieuw gaan stromen!

Elke week starten we met Hatha yoga oefeningen en een meditatie. Dan neem ik je mee naar de hoeken van je verbeelding. De rijkdom aan kleuren en vormen is eindeloos en ook voor jou beschikbaar. Na de yogales kan de creatieve energie ontspannen stromen en tot uiting komen. Ik ben er om jou te ondersteunen in jouw creatieve proces. Ik zal je fantasie voeden en je aanmoedigen waar nodig. Channeling Creativity verbindt je met de creatieve stroom. Door oordelen los te laten kun je deze stroom toelaten en jezelf verrassen met een resultaat. Van niets maak je iets! Je hoeft geen creatieve ervaring te hebben om aan de slag te gaan.

  • Je kunt bijvoorbeeld ervaren dat je ‘Ja’ kunt zeggen tegen je eigen creativiteit.
  • Je neemt meer je plek in met jou creative expressie
  • Je bent meer in het hier en nu. Je kunt stress, zorgen en twijfel meer de baas zijn.
  • Je ervaart meer stroming, ontspanning en creative energie.
  • Je ervaart verschillende verf materialen
  • Elke week is er een ander thema

De Creativiteit & Yoga cursus wordt gegeven door Yasmin Fris. Ze is de oprichter van Gaia Center, yogadocent en kunstenares. Ze heeft haar yoga opleiding in India gedaan, gewerkt bij De yogaschool en geeft wekelijks yoga les. Als kunstenares schildert ze met liefde voor kleur, vorm en expressie. Toen ze jong was heeft ze haar propedeuse op de Kunstacademie gehaald. Pas veel later kwam haar passie voor kunst naar boven. Met veel plezier geeft ze de deze cursus. Zie hieronder een aantal van haar werken.

Naast deze 6 weekse cursus kun je bij mij ook terecht voor een 1:1 Creativiteit & yoga workshop.

Wil je meer informatie?Wil je erbij zijn?
Voel je een JA!?


Datum: 4 september tot 9 oktober
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: €299

* Groepsgrootte: max 10 personen
** Bereikbaar met OV en parkeergelegenheid aanwezig ( betaald)