Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam


Conscious Dating

Ben je al een tijd single?
Ben je toe aan een gezonde relatie?

De conscious dating ervaring is voor de mannen en vrouwen die klaar zijn voor een relatie. We dragen allemaal een rugzakje mee met ons verleden. Jezelf kunnen zijn in verbinding met de andere is de magie van de liefde. We kunnen de angst voor de verlating voelen of de angst om te binden. Zodra de angst wordt losgelaten bevrijd je jezelf en stel je je open om de liefde te ontvangen.

Wat als de ander mij ziet? Wil je gezien en gehoord worden in je authentieke zijn? Dit is het event waarbij je wordt uitgenodigd jezelf te laten zien. De verbinding wordt eerst gemaakt met jezelf om hierin te gronden en je veilig te voelen. Hierna ga je de verbinding aan met de ander vanuit gronding. De verschillende oefeningen helpen je op een speelse manier om elkaar te ontdekken. Aan het einde van het event schrijf je de naam(en) op van degene waarmee je een verbinding voelde. De volgende dag hoor je of deze verbinding wederzijds is! Wat spannend en leuk!

Dit event wordt gegeven door Yasmin Fris, ze heeft ervaring in het tantra en met plezier geeft ze workshops aan koppels. De mensen bij elkaar brengen is iets heel moois en zeker in de liefde! Yasmin is tevens de oprichtster van Gaia Center.

Wanneer:
31 mei 26-40 jaar hetero
28 juni 24-38 jaar hetero
Tijd: (Inloop 18:45) 19:00-21:00
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: 35,-

Ben je klaar voor de liefde? Koop je kaartje: