Email

info@gaiacenter.nl

Openingstijden

Geef je voorkeur door

Gaia centrum is een plek om thuis te komen in jezelf. De boom vertegenwoordigt het centrum van Gaia. Stevige wortels en ook de takken spreiden zich hoog uit. Vanuit een holistische kijk op het combineren van het fysieke lichaam met de geest en ziel. Gaia center gelooft in een persoonlijke benadering en dat iedereen uniek is.

Gaia Center heeft een scala aan behandelingen, cursussen en workshops waar u van kunt profiteren. De belangrijkste pijlers zijn yoga, ademwerk, massage en reiki. Daarnaast zijn er workshops en evenementen. Het doel is om het welzijn te vergroten om een leven te leiden vol innerlijke vrede en vreugde! Word je ervan bewust dat je welzijn belangrijk is en voel je vrij om een van deze aanbiedingen te proberen!

Yoga . Treatments . Cursussen . Evenementen

Yoga
Yoga verenigt het lichaam met de geest en ziel. Haat gaat om de verbinding met jezelf om je bewust te worden dat er alleen dit moment is. Door jezelf te observeren, word je bewust. Door los te laten wie je dacht dat je was om de realiteit van je ware aard te zien. Gaia Center biedt een breed scala aan verschillende yogalessen waaruit je kunt kiezen.
Klik hier voor meer!

Treatments
Gaia Center bied verschillende behandelingen, zowel massages als energetische behandelingen. De massages zijn afkomstig van Thaise massage, Chinese Shiatsu en Hawaiiaanse Lomi Lomi. Deze oliemassages helpen om het lichaam te ontspannen en te ontgiften. Daarnaast zijn er Reiki energetische behandelingen, medium boodschap en tarot lezing. Met de holistische kijk van Gaia Center is er ook een holistische massage, een combinatie van de ontspanningsmassage en Reiki. Kies een behandeling die bij u past!
Klik hier voor meer!

Cursussen
Gaia Center bied verschillende cursussen. Reiki is een eeuwenoude geneeswijze uit Japan. De Reiki levensenergie brengt balans, ontspanning en kan helen op emotioneel, mentaal en zielsniveau. Dit kun je leren in een Reiki cursus, er zijn drie niveau’s. De holistiche massage cursus bied je de mogelijkheid om te leren masseren vanuit je intuitie en met je hele lichaam. De cursussen zijn er voor jou om deze techniek te leren.
Klik hier voor meer!

Evenementen
De verschillende evenementen zijn gericht op bewustwording. De evenementen verschillen van inhoud maar hebben hetzelfde doel. Geniet van je stem openen met mantra zingen. Wordt je bewust van je familie patronen in een familie opstelling of neem deel aan een retraite dag.
Klik hier voor meer!Yasmin Fris

Oprichter van Gaia centrum – Reiki Docent – Masseuse – Yogaleraar – Tantrica

Ik begon verbinding te maken met mezelf toen mijn leven niet stroomde, toen ik het gevoel had dat ik vastzat. Dit was een kans om in mezelf te kijken en ik begon te reizen. Zonder te weten wat mij zou helpen besloot ik naar een yogaschool in Mexico te gaan. Drie maanden dagelijkse meditatie, yoga, lezingen, mantra’s zingen en extatische dans. Ik voelde me alsof ik wakker werd na een lange slaap! Van stress en zoeken naar de waarheid en de gelukzaligheid van elk moment. In plaats van me te verstoppen voor de delen van mezelf die moeilijk waren om naar te kijken, keek ik mezelf nu in de ogen. De waarheid is één en daarom eenvoudig! Door mezelf af te vragen ‘Wie ben ik’ (methode van Raman Maharshi) kon ik alle valse overtuigingen over mezelf los te laten. Mijn pad was nu duidelijk! Ik heb drie jaar gereisd en mijn yoga opleiding in India gedaan. Ik merkte dat Reiki mij zoveel vrijheid heeft gegeven. Ik realiseerde me dat ik anderen wil helpen op hun zoekende pad. Daarom ben ik nu een holistische genezer yogadocent en Reiki Master. Ik was op zoek naar een fysieke plek om mijn inzichten door te geven en zo is Gaia Center geboren. Een holistisch centrum dat alle helende technieken combineert om je te verbinden met je essentie. Om je op het pad te begeleiden omdat we allemaal weleens zoekende zijn.

Gaia center heeft een visie waarin we elkaar ondersteunen om te groeien. Er is een community van co-creators die bereid zijn hun ervaring en kennis met jou te delen! Om het leven te ervaren zoals het werkelijk kan zijn vanuit bewustzijn.

Co – Creators

Together we bring life to Gaiacenter!

Sasja Nieuwdorp

Ademwerk begeleider – Meditatie docent – Kundalini yoga docent – Therapeut

Na een lange zoektocht naar dat ene ding dat mij innerlijke rust en pure vreugde zou geven, ontdekte ik Breathwork in Azië. Mijn leven is sindsdien niet meer hetzelfde geweest. Ik heb Breathremedy opgericht en ben nu een trots lid van Gaia Center. Bij Breathremedy draait alles om het creëren van een relatie met je adem. Door je adem te ontdekken en ermee te werken, ervaar je meer (zelf)liefde, verbinding en innerlijke rust. Ademwerk is het mooiste zelfgenezende medicijn dat er is en de diepgaande effecten verbazen me elke keer weer. Ik heb een achtergrond in management, verslavingstherapie, natuurcoaching en energiewerk. Momenteel werk ik als therapeut in de psychiatrie en verslavingszorg. Ik kan niet wachten om onze eerste ademteugen samen te nemen!

www.breathremedy.nl 

Lisanne Maliepaard

Kindercoaching – therapeutische yoga voor kinderen

Het leven is prachtig en vol vreugde, wat niet betekent dat we geen gevoelens van verdriet of angst hebben, we zijn tenslotte mensen en we ervaren alle emoties! Tijdens mijn burn-out ontdekte ik hoe weinig we leren over hoe we gelukkig kunnen zijn tijdens onze kindertijd. De focus ligt op het behalen van doelen, winnen en doen wat er van anderen verwacht wordt. Daarom wilde ik kinderen op een heel leuke en gemakkelijke manier leren om in contact te komen met hun innerlijke wereld en hun innerlijke kracht om zo een gelukkig en vervuld leven te leiden. De nieuwe generaties kinderen hebben andere dingen nodig dan wat ze op school aangeboden krijgen. Omdat ze de “last” hebben om nieuwe manieren en een duurzamere manier van leven te creëren. Dus dat werd mijn missie in dit leven. En ik geniet van elke seconde.

www.luxkinderyoga.nl

Fleur van Deventer

Mantra zingen – hypnose therapeut

Kalm voelen, mijn leven creëren in plaats van te voelen dat het leven mij is overkomen, bevredigende relaties met anderen hebben en meer plezier hebben. Dit is waar ik al jaren naar verlang. Het leek niet mogelijk of alleen beschikbaar voor anderen. Tot ik besloot mezelf echt in de spiegel te bekijken.

https://www.fleurvandeventer.com

Inès Fris

Grafisch ontwerp – fotografie – styling

Van jongs af aan was ik gefascineerd door kleuren, prints, design en fotografie. Ik heb natuurlijk aan de kunstacademie gestudeerd en met veel passie maak ik unieke, artistieke, bloeiende, kleurrijke en levendige beelden.
Met mijn gevoel voor beeld, kleur, stijl en detail creëer ik een harmonieuze sfeer. Mijn drive is om jouw idee te vertalen naar een inspirerend en creatief resultaat dat kunst en technologie combineert.

www.inesfris.com