Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Singing circle

Deze singing circle is een magische ervaring. Je mag liefdevolle en helende meditatie, cacao samen met live klanken ontvangen! Diep ademenen met ademhalings oefeningen en cacao drinken met een intentie. Je hart en stem openen zich om mantra’s te laten vibreren. Dit allemaal om je compleet onder te dompelen in magische en helende klanken. Ontdek deze verbazingwekkende manier van natuurlijke heling en hoe het je in authenticiteit kan bekrachtigen! De mogelijkheid wordt gecreëerd om een enorme energetische en mogelijk zelfs mystieke reis te ervaren.

Meditatie heeft het effect om je in een diepe ontspannings staat te brengen, waarbij het lichaam wordt geactiveerd om zichzelf te genezen. Door het ontdekken en werken met je adem, ervaar je meer (zelf)liefde, verbinding en innerlijke rust.  De cacao ceremonie helpt je een intentie voor de cirkel te voelen en verbinding te maken met je hart. Dit is een inheemse traditie waarbij de cacao wordt gemaakt met een pure intentie, wat energie is die je kunt voelen wanneer je de cacao inneemt. Hierop volgt het mantra zingen waarbij je hart zich nog meer mag openen. Samen zullen we toegankelijke mantra’s zingen. De mantra’s zijn woorden die makkelijk te herhalen zijn en met een krachtige en helende betekenis. De connectie met jezelf, elkaar en het goddelijke kan worden gevoeld. Zing van harte mee vanuit je diepste kern, om jezelf te bevrijden en je lichter te voelen.

Wat maakt deze dag workshop speciaal?
Yasmin en Denise bundelen hun krachten om jullie door een innerlijke reis te begeleiden.

Deze singing circle omvat:
– Meditatie
– cacao ceremonie
– Stem activatie en mantra zingen
– snacks

Je bent van harte welkom om deze magische mini middag retraite mee te maken! Deze wordt begeleidt door Yasmin Fris ( Meditatie & Cacao ceremonie) en Denise Jonker ( Stemactivatie & Mantra’s) met ondersteuning van Wijnand Schippers.

Yasmin Fris is de oprichter van Gaia Center en met veel plezier biedt ze verschillende workshops, cursussen en treatments aan. Deze zijn gericht op het verbeteren van de verbinding met jezelf en elkaar. Ze heeft voor het eerst kennis gemaakt met de werking van cacao in Guatemala. Daar merkte ze dat deze traditie een goede werking had op het hart en een gevoel van geluk opriep! Tijdens haar yoga opleiding merkte ze dat mantra zingen haar een heel fijn gevoel gaven. Met veel plezier zingt ze mee met de mantra’s en hebben de klanken een rustgevende werking.

Denise Jonker is lichaamsgericht werkend psycholoog, mindfulness trainer en ademcoach binnen haar praktijk Ontwikkelingswerkplaats. Ze heeft een grote passie voor zingen. Het laten maken van klank is een belangrijk onderdeel van de ademsessies die ze geeft, om mensen uiting te laten geven aan wat er in hen leeft. Om hun hart te kunnen laten spreken en hun keel vrij te maken. Ook speelt ze regelmatig live muziek aan het einde van haar ademsessies en cirkels. Met haar klanken weet ze mensen diep in het hart te raken. Ze begeleidt al enkele jaren mantracirkels en treedt ook af en toe op.

Datum: 12 november
Tijd: (14:14 inloop) 14:30-17:00
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z
Investering:
Welcome ticket: €30
Abundance ticket: €40
* We hebben twee prijzen omdat we deze workshop voor een grote groep toegankelijk willen maken. De welcome ticket is voor als je weinig te besteden hebt. De abundance ticket is voor wanneer je overvloedig geld hebt.