Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam


Your breath & cacao & sound remedy

Het is tijd! Een nieuw tijdperk is aangebroken. Het is tijd om naar binnen te gaan, tijd om van overleven naar leven te gaan en tijd om uit de patronen van het verleden te stappen waarin je vastzit.

Je bent al een tijd zoekende in je leven. Zoekende naar meer purpose, diepgang, zelfliefde, balans en heelheid. Je weet dat je hieraan ’moet’ werken, maar hoe?

Join us op een speciale transformatieve adem, cacao, sound en dans workshop om antwoorden op jouw vragen te vinden! We creëren ruimte voor intentie, verbinding en expressie.

Door Conscious Connected Breathing (een specifieke ademtechniek) in een veilige omgeving uit te voeren, wordt een andere staat van bewustzijn gecreëerd. Vanuit die staat is het mogelijk om diepe en zelfhelende ervaringen op te doen. Deze kunnen op fysiek, spiritueel, mentaal en emotioneel niveau zijn. Geef jezelf de kans om je volste potentie te omarmen en los te laten wat jou niet meer dient.

Cacao wordt gezien als een plant met een ziel, ook wel Moeder Cacao genoemd. Ze werkt op het niveau van body, mind & spirit. Cacao is een superfood en is rijk aan antioxidanten, magnesium, ijzer, zink, kalium en calcium. Cacao activeert het cardiovasculaire systeem en is een neurotransmitter die ons ondersteund om in een staat van liefde, gelukzaligheid en euforie te komen. Ze helpt ons met het openen van ons hart, een licht te schijnen op wat er in ons leeft en op wat zich wil ontvouwen. Ze is spaceholder voor ons proces om met liefdevolle ogen naar onszelf te kijken en om de moed te vinden om ons hart te volgen.

Sound en frequenties hebben een helend effect op je gehele lichaam. De vibraties van de klankschalen zijn in water goed te zien. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en daarom zijn de klankschalen goed te voelen. Je eigen stem laten klinken kan je in een ontspannen en staat van extase brengen. Met oefeningen voor stemactivatie zoals chakra toning. Om nog dieper met ons hart, onze kern en elkaar te verbinden.

De Your Breath & Cacao & Sound remedy workshops omvat soundhealing, dans, expressie, lichaamswerk, stemactivatie, meditatie, een cacao ceremony en verbonden type breathwork.

Breathwork is een krachtige practice, maar ook een veilige. Je bent ten alle tijden een auteur van je eigen ervaring en bepaald zelf hoe diep je gaat.

Je wordt begeleid door Sasja Nieuwdorp, Yasmin Fris en Vivian Zandkuijl. In deze journey bieden we een veilige ruimte waarin je jezelf volledig en authentiek kan uiten. Uit je hoofd en in je hart. Ervaar een proces waarin jouw emoties mogen verkent, ervaren en losgelaten mogen worden.

Breathwork is geschikt voor alle mensen en geen eerdere ervaring is nodig.

Ben jij klaar om de touwtjes weer in handen te nemen en je eigen remedy te zijn? Boek dan nu een workshop.

Wanneer: 13 november
Tijd: 14:00-19:00
Locatie: Gaiacenter
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering:
Welcome ticket: 70,-
Abundance ticket 80,-
* voor de gehele workshop, inclusief thee en snacks.
** * We hebben twee prijzen omdat we deze workshop voor een grote groep toegankelijk willen maken. De welcome ticket is voor als je weinig te besteden hebt. De abundance ticket is voor wanneer je overvloedig geld hebt en deze met liefde wilt delen.