Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Reiki circle

Reiki is universele levens energie en helpt je om tot jezelf te komen en te helen. Dit gebeurd op alle lagen; fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. Tijdens de reiki exchange circle wisselen we de reiki energie uit. Dit kan bijdragen aan innerlijke rust en diepe ontspanning.

De reiki circle is voor reiki beoefenaar om te oefenen maar ook voor nieuwkomers. Iedereen is welkom!

De Reiki circle wordt begeleidt door Yasmin Fris:
“De Reiki cursussen helpen je om tot jezelf te komen en te helen op alle lage; fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. De cursussen helpen je om de levens energie van Reiki te ervaren. Reiki 1 is voor zelfgenezing, reiki 2 is voor het genezen van anderen en de reiki master/leraar om anderen te onderwijzen. Zelf ben ik Reiki Master/Leraar sinds 2020. Mijn eerste aanraking met Reiki was in 2017 in Mexico. Dit had zo een grote impact op mijn leven dat ik ermee verder ben gegaan. Met veel plezier geef ik deze cursus nu zelf!”

De Reiki circle wordt begeleidt door Yasmin Fris, ze geeft sinds vijf jaar reiki en sinds twee jaar is Yasmin Reiki master en lerares. Yasmin is tevens de oprichtster van Gaia Center.

Wanneer: 16 februari, 2 maart, 6 april, 11 mei (je kunt ook aan een enkele reiki circle meedoen)
Tijd: 19:00-20:30
Locatie: Gaiacenter
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: 20,- per keer