Telefoonnummer

+31684486198

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Gaia centrum is een holistische centrum voor verbinding, opgericht door Yasmin Fris in 2020. In verbinding met jezelf voel je dat het leven lichter kan zijn. We zijn meer dan alleen mens zijn, open jezelf voor een holistische ervaring bij Gaia Center. Gaia verwelkomt je liefdevol precies zoals je bent. Kom tot ontspanning en leer jezelf beter kennen.

Yoga . Treatments . Cursussen . Evenementen

Yoga
Yoga betekent ‘union’. Vind de balans tussen je lichaam, geest en ziel. De yogalessen brengen je in het NU zodat je het leven kan ervaren zonder de ballast van het verleden of de plannen in de toekomst.
Klik hier voor meer!

Treatments
De Treatments zijn behandelingen die ontspanning en zelfinzicht brengen. De Treatments zijn holistisch en er zijn verschillende opties om te kiezen wat bij je past.
Klik hier voor meer!

Cursussen
In de cursussen leer je over reiki en intuitief masseren. Dit zijn handige tools om bij je te dragen in het leven.
Klik hier voor meer!

Evenementen
De verschillende evenementen zijn gericht op bewustwording. In het aanbod zijn er tevens andere bewustmaker die Gaia Center huren voor hun workshop/cursus.
Klik hier voor meer!


Yasmin Fris

Oprichter van Gaia centrum – Reiki Docent – Masseuse Docent – Yoga Docent – Tantra Docent – Beeldende kunstaar

De verbinding met mijzelf kwam tot stand op het moment dat ik compleet vastzat. Dit was een kans om in mezelf te kijken en ik voelde dat ik wilde reizen en ontdekken. In Mexico heb ik drie maanden dagelijkse meditatie, yoga, lezingen, mantra’s zingen en ecstatic dans gedaan. Ik voelde me hierdoor herboren! Dit had zo een goede invloed op mij dat ik zoveel liefde voor mezelf en het leven voelde. Ik durfde de donkere delen in mezelf aan te kijken en daardoor kon het transformeren. Door te vragen ‘Wie ben ik’ (methode van Raman Maharshi) kon ik alle valse overtuigingen over mezelf los te laten. Mijn pad werd steeds duidelijker, ik was op een ‘healing journey’. Voor yoga en tantra ben ik naar India gegaan om deze techniek vanuit de bron te leren. De massage technieken heb ik voor het eerst in Thailand geleerd. Ik ben Reiki Master geworden toen ik terug in Nederland was. Ik begon hard te werken als yogadocent bij De yogaschool, massages geven bij QoQo en de Spa en Reiki thuis. In 2020 heb ik Gaia Center opgezet om alles wat mij had geholpen, aan te bieden. Tijdens mijn reizen heb ik veel getekend en geschilderd en met Gaia is het tijd om mijn kunstwerken te delen met de wereld.

Nu verwelkom ik je met een open hart om je open te stellen voor de verbinding met jezelf. Die is er al, Gaia helpt je alleen herinneren!