Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Gaia Center

Gaia Center is een holistische centrum voor kunst en verbinding. Gaia Center is opgericht door Yasmin Fris in 2020. Gaia verwelkomt je liefdevol precies zoals je bent. Kom in verbinding met jezelf en ervaar het moment voluit.


Yasmin Gaia Fris

Oprichter van Gaia centrum – Reiki Docent – Masseuse Docent – Yoga Docent – Tantra Docent – Beeldende kunstaar

De verbinding met mijzelf kwam tot stand op het moment dat ik compleet vastzat. Dit was een kans om in mezelf te kijken en ik voelde dat ik wilde reizen en ontdekken. In Mexico heb ik drie maanden dagelijkse meditatie, yoga, lezingen, mantra’s zingen en ecstatic dans gedaan. Ik voelde me hierdoor herboren! Dit had zo een goede invloed op mij dat ik zoveel liefde voor mezelf en het leven voelde. Ik durfde de donkere delen in mezelf aan te kijken en daardoor kon het transformeren. Door te vragen ‘Wie ben ik’ (methode van Raman Maharshi) kon ik alle valse overtuigingen over mezelf los te laten. Mijn pad werd steeds duidelijker, ik was op een ‘healing journey’. Mijn creativiteit begon te stromen, geinspireerd op de natuur. Voor yoga en tantra ben ik naar India gegaan om deze techniek vanuit de bron te leren en een muurschildering te maken. Tijdens mijn reizen heb ik veel getekend, geschilderd een geschreven. Zo heb ik mij ontwikkeld als kunstenares. De massage en tantra technieken heb ik voor het eerst in Thailand geleerd. Ik ben Reiki Master geworden toen ik terug in Nederland was. Ik begon te werken als yogadocent bij De yogaschool, massages geven bij qoqo en de spa en Reiki thuis. In 2020 heb ik Gaia Center opgezet om alles wat mij had geholpen, aan te bieden. Gaia Center is een plek voor co-creatie, de zaal is te huur! Vanuit de visie dat we elkaar kunnen versterken en dat kruisbestuiving zorgt voor verbinding en groei.

Gaia Center huur

Gaia Center is open voor verhuur! Je bent welkom om Gaia center te huren voor een yogales, workshop, cursus, massage behandeling of fotoshoot. De locatie is in Rotterdam Noord en heeft veel licht!