Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Gaia Center opent haar deuren zodat je kennis kan maken met het aanbod. Er is een vol dagprogramma voor waar kinderen en volwassen van kunnen proeven! De verschillende workshops en lessen brengen je in verbinding met jezelf en elkaar. Gaia Center is een plek waarin je jezelf kunt ontspannen en blokkades, in een veilige omgeving helemaal mag loslaten. Daarnaast kun je tussen de workshops door genieten van de kunst expositie My Way van Yasmin Fris. De expositie gaat over authenticiteit en je eigen weg durven te bewandelen. 

Programma (alle workshops zijn vol!)


10:00-11:00 Laura * LEAP (English)
LEAP stands for Lifeforce Energy Awakening Process. Through the sessions, you awaken your own lifeforce energy (or kundalini energy), enabling deep healing and transformation on the mat and into your daily life. Gently you can let go of old patterns, conditionings or traumas that don’t serve you anymore. Coming closer to your essence and true Self. During this introductory workshop, we will talk about how the process works and what it can do for you. Together with a demo on what to expect from the sessions.

11:30-12:30 Yasmin * Channeling creativity
In deze workshop neem ik je mee naar de uithoeken van je fantasie. De rijkdom van kleuren en vormen zijn oneindig en ook voor jou ter beschikking. Met verschillende meditatie technieken kun je vanuit je hoofd in je lichaam zakken. Zodat de creative energie vrij kan stromen en tot expressie kan komen. Hierin ben ik er voor je om je te ondersteunen in je creative process. 

13:00-14:00 Sasja * Breathwork
Bij Breathremedy kun je terecht voor alles in en rondom Breathwork (ofwel ademwerk), Bodywork (lichaamswerk) en Kundalini yoga. Breathremedy is gericht op het creëren van een relatie met je adem. Door het ontdekken en werken met je adem, ervaar je meer (zelf)liefde, verbinding en innerlijke rust. Breathwork is het krachtigste self-healing tool dat er bestaat. Verander je adempatronen, verbeter je leven. 

14:30-15:30 Yasmin & Rubén * Reiki & Mantra zingen
Ontdek deze verbazingwekkende manier van natuurlijke heling en hoe het je in authenticiteit kan bekrachtigen! Reiki heeft het effect om je in een diepe ontspanningsstaat te brengen, waarbij het lichaam wordt geactiveerd om zichzelf te genezen. Hierop volgt het mantra zingen waarbij je hart zich nog meer mag openen. Samen zullen we toegankelijke mantra’s zingen. De mantra’s zijn woorden die makkelijk te herhalen zijn en met een krachtige en helende betekenis. De connectie met jezelf, elkaar en het goddelijke kan worden gevoeld. 

16:00-17:00 Digna * Innerlijke kind heling
Heb je het boek De Fontein gelezen of wil je weten wat een familieopstelling voor jou kan betekenen? In dit uur kan je op een relaxte manier kennismaken met systemisch werk/ opstellingen. We doen een oefening waarbij je op verschillende plekken in het systeem komt te staan en daarna een systemische innerlijk kind meditatie. Deze systemische oefeningen geven je inzicht in patronen en energieën waar je je normaal niet bewust van bent. 

17:30-18:30 Yasmin * Opening expo My way
In de My Way neem ik je mee terug naar de verbinding met authenticiteit. Doordat ik in mijn leven een ongebaand pad heb bewandeld, heb ik ervaring opgedaan! Ik leerde dat ik een individu ben en tegelijkertijd één met alles. Mijn fascinatie voor mijn eigen authenticiteit begon te groeien. Hoe kan ik als individu mijn plek innemen in het grote geheel? Wie ben ik? Dit zijn de vragen die me inzicht geven in mijn diepere zijn. Door te mediteren kon ik mijzelf bevrijden van kritische gedachten over mezelf. In deze expositie neem ik je mee in My Way; een meditatieve kunst ervaring. De zintuigen worden geprikkeld met mijn kleurrijke kunst waarin het goud element terug komt. Je wordt begeleid met gedichten om in een meditatieve staat te komen. Je ogen, oren én tong worden verrast! Dive into this golden experience!

20:30-22:00 Yasmin * Authentic Relating
Deze workshop gaat over verbinden. Ten eerste gaat het om verbinding maken met jezelf, voelen wat je wilt, nodig hebt en waar je grenzen liggen. Hoe dieper we met onszelf verbonden zijn, hoe meer authenticiteit en kwetsbaarheid naar boven komen. Van wie we werkelijk zijn, kunnen we intiem verbinden. Tijdens deze workshop nodig ik je uit om je authentieke ik te laten zien. De echte jij. Bij Authentic Relating gaat het erom jezelf te laten zien zonder maskers, om alle lagen van onze geconditioneerde geest af te pellen.

Je kunt je niet meer aanmelden!

Datum: zaterdag 22 oktober
Locatie: Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: Gratis