Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Yoga; fit in je lijf en helder in je geest!

Gewoon Yoga (voor jongeren tussen 16-22 jaar)

Bij Gewoon Yoga les volgen verschillende yoga poses elkaar op in een rustig tempo. Hierbij volg je het natuurlijke ritme van je ademhaling. Gewoon Yoga is ideaal om je hoofd even tot rust te brengen, soepeler in je lichaam en geest te worden of om gewoon even lekker te ontspannen. Als tiener kan er veel op je af komen; leren, studeren, lichamelijke veranderingen en volwassen worden. Door Gewoon Yoga te beoefenen merk je dat je tot rust komt en het leven beter aan kunt.

Elke les omvat meditatie om innerlijke rust te vinden, een moment te hebben om dankbaarheid te uiten en te genieten van de aanwezigheid. De les eindigt met een aangename ontspanning in savasana, wat een diepe ontspanning geeft en het zenuwstelsel tot rust brengt en oplaadt.

Deze les is gratis voor tieners in de leeftijdscategorie 16 tot 22 jaar. Dit is mede mogelijk gemaakt door de gemeente en Stichting Sol. De bedoeling is dat tieners meer steun ontvangen bij de uitdagende ontwikkeling die wordt doorleefd.

Deze yoga les is ideaal als je op zoek bent naar een zachte vorm van bewegen die zowel bijdraagt aan je fysieke- als je mentale gezondheid!Regelmatige beoefening geeft ons kracht en flexibiliteit. Deze les wordt meestal in het Nederlands gegeven. Mocht er interesse zijn door Engels sprekende yoga studenten dan zal de les in het Engels gegeven worden. Deze les is geschikt voor zowel beginners als ervaren tiener yogi’s.

Hoi!

Even voorstellen: mijn naam is Yasmin en ik ben gecertificeerd (200 hour YTT) en geregistreerd (Yoga Alliance) yogadocent. Ik heb yogales op verschillende locaties in omgeving Rotterdam in de stijlen Yin, Gentle Flow en Vinyasa en vanaf April 2024 geef ik Gentle Flow Yoga bij Gaia Center.

In juli 2020 richtte ik mijn Gaia Center op op. Mijn motto is ‘yoga for everyone’, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen iets moois kan halen uit het beoefenen van yoga. Dus ook voor tieners, de levens fase van een tiener gaat gepaard met lichamelijke en mentale veranderingen. Ik geloof erin dat yoga hierin ondersteuning kan bieden. Mijn missie is daarom om de yogawereld inclusiever te maken. Om deze reden zijn mijn lessen laagdrempelig en gevarieerd van aard. Met aandacht voor eventuele blessures, verschillende lichaamstypes en individuele ontwikkelingen. Wees welkom en hopelijk tot snel!

Wanneer: vanaf donderdag 23 mei elke week
Tijd: 15:45 – 16:45 en 17:00-18:00
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: GRATIS! Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam en Stichting Sol