Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Yoga; fit in je lijf en helder in je geest!

Yoga (voor jongeren tussen 17-24 jaar)

Deze Yoga lessen zijn bedoeld voor jongeren om in contact te komen met jezelf. Hierbij volg je het natuurlijke ritme van je ademhaling. Yoga is ideaal om je hoofd even tot rust te brengen, soepeler in je lichaam en geest te worden of om gewoon even lekker te ontspannen. Er kan veel op je af komen in je jongere jaren; leren, studeren, lichamelijke veranderingen en volwassen worden. Door Yoga te beoefenen merk je dat je tot rust komt en het leven beter aan kunt.

Elke les omvat meditatie om innerlijke rust te vinden, een moment te hebben om dankbaarheid te uiten en te genieten van de aanwezigheid. De les eindigt met een aangename ontspanning in savasana, wat een diepe ontspanning geeft en het zenuwstelsel tot rust brengt en oplaadt.

Hatha yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de actieve lichaamshoudingen af met rust. Hierdoor kom je in balans. De Yin yoga is een yogavorm waarbij de lichaamshoudingen worden aangehouden tussen de 3 en 5 minuten. Deze vorm is meer meditatief en gericht op lichaamsdelen rond de heupen.

Ontmoet je Yoga docent:

Mijn naam is Yasmin en ik ben gecertificeerd (200 hour YTT) en geregistreerd (Yoga Alliance) yogadocent. Ik heb yogales gegeven op verschillende locaties in omgeving Rotterdam. Ik heb twee jaar les gegeven bij De Yogaschool. In juli 2020 richtte ik Gaia Center op en ben ik begonnen met het aanbieden van yogalessen en daarnaast nog andere workshops, cursussen en massages.

Deze lessen zijn gratis voor tieners in de leeftijdscategorie 17 tot 24 jaar. Dit is mede mogelijk gemaakt door de gemeente en Stichting Sol. De bedoeling is dat jongeren meer steun ontvangen bij de ontwikkeling die wordt doorleefd. Wees welkom om een Yoga les te proberen!

Wanneer: vanaf 3 september elke dinsdag avond
Tijd: 18:45:45 – 19:45 Hatha yoga en 20:00-21:00 Yin yoga
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: GRATIS! Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam en Stichting Sol