Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Goddess circle
Voel je ook de behoefte om je met sisters te verbinden?
Wil je je vrouwelijkheid voelen?
Lijkt het je fijn om jezelf te bevrijden?

We hebben allemaal een godin in ons! De Godinnen cirkel is bedoeld om ons te verbinden met onze innerlijke Godin, de kracht van binnen. Ik begeleid een cacao ceremonie en verschillende oefeningen om met onszelf en elkaar te verbinden. In elke Goddess circle special is er aandacht voor een ander thema en deze keer is dat innerlijke vrijheid. Als vrouwen kunnen we opgeslokt worden door ons uiterlijk. De innerlijke beleving is zoveel belangrijker! Het gaat erom dat je je lekker voelt en dan straalt dit vanzelf uit naar buiten. Het is magisch om je met jezelf te verbinden, sisters, creatie kracht, cacao, shaken, dans, tarot en meer!

Wat te verwachten?

  • Verbinden met je vrouwelijkheid
  • Leer meer over de godin (elke keer een andere godin)
  • Cacao ceremonie
  • Osho Shake
  • Vrijheid ceremonie
  • Zang
  • Goddess dans
  • Begeleide visualisatie
  • Tarot lezen

Prachtige vrouw, jij bent welkom om hieraan deel te nemen! Dit is er voor elke vrouw die zich open stelt! De Goddess circle is rond de nieuwe maan. De nieuwe maan staat symbool voor naar binnen keren en nieuwe intenties zetten!

Wil je zelf graag leren hoe je een vrouwencirkel begeleidt? Leren hoe je cacao kan maken, meditaties begeleiden, dans meer? Dit kan! Met liefde draag ik de kennis over en mijn ruime ervaring in het begeleiden van de Goddess circle. Dit is vijf jaar geleden ontstaan in San Marcus, Guatemala. Daar kreeg ik de energie om mijn eerste vrouwen cirkel te organiseren. Ik had weinig ervaring en achteraf had ik graag meer willen leren voor ik begon. Ik kon alleen geen cursus vinden om dit te leren. Daarom bied ik deze cursus aan! Een bundel van alles wat ik heb geleerd!

Datum: 24 mei Isis – 21 juni Zomer Zonnewende viering – 26 juli Athena – 30 augustus Kuan Yin
Tijd: (18:45 inloop) 19:00-21:30
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: €33 per circle (De zomer Zonnewende Viering kost €40)

Yasmin Fris

De Goddess circle wordt begeleid door Yasmin Fris. Ze is de oprichter van Gaia Center en ze staat in verbinding met de maan. Met veel liefde begeleidt ze sinds drie jaar de Goddess circle. Ooit ontstaan met een sister samen in Guatemala! Ze is tevens Reiki master, yogadocent, masseuse en creatieveling.


Review

Nynke:
“Ik heb zo enorm genoten van gisteravond. Ik vind het bijzonder wat je doet en hoe je zo’n avond vormgeeft en neerzet. Het is zo waardevol. Dank daarvoor!”