Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Gentle Flow Yoga

Op zoek naar een zachte yogavorm, waarbij je werkt aan zowel je fysieke als je mentale gezondheid? Probeer dan eens Gentle Flow Yoga!

Gentle Flow yoga, wat is dat eigenlijk?

Bij Gentle Flow Yoga volgen verschillende yogaposes elkaar op in een rustig tempo. Hierbij volg je het natuurlijke ritme van je ademhaling totdat je in een ‘flow’ komt. Gentle Flow Yoga is ideaal om je hoofd even te resetten na een drukke (werk)dag, soepeler in je lichaam en geest te worden of om gewoon even lekker te ontspannen. Het tempo van de op elkaar volgende houdingen wordt gedurende de les steeds een beetje opgevoerd. De les eindigt met een eindontspanning, oftewel ‘savasana’. Ideaal als je op zoek bent naar een zachte vorm van bewegen die zowel bijdraagt aan je fysieke- als je mentale gezondheid!

Deze les is geschikt voor zowel beginners als ervaren yogi’s.

Wie geeft de les?

Hoi!

Even voorstellen: mijn naam is Gaby en ik ben gecertificeerd (200 hour YTT) en geregistreerd (Yoga Alliance) yogadocent. Ik geef yogales op verschillende locaties in omgeving Rotterdam in de stijlen Yin, Gentle Flow en Vinyasa en vanaf oktober 2023 geef ik Gentle Flow Yoga bij Gaia Center.

In juli 2022 richtte ik mijn bedrijf Inclusive Yoga op. Mijn motto is ‘yoga for everyone’, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen iets moois kan halen uit het beoefenen van yoga. Daarnaast geloof ik dat yoga toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw, gender, ervaring, culturele achtergrond, etc. Mijn zakelijke missie is daarom om de yogawereld inclusiever te maken. Om deze reden zijn mijn lessen laagdrempelig en gevarieerd van aard met aandacht voor eventuele blessures, verschillende lichaamstypes en individuele ontwikkeling. Wees welkom en hopelijk tot snel!

Deze les wordt meestal in het Nederlands gegeven. Mocht er interesse zijn door Engels sprekende yoga studenten dan zal de les in het Engels gegeven worden.

Wanneer, waar en hoeveel?

Wanneer: vanaf 3 oktober elke dinsdag
Tijd: (inloop va 17:15) 17:30 – 18:45
Locatie: Gaia Center, Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping
Investering: 
2 proeflessen: 18,00 
Losse les na de proeflessen 13,00
10-rittenkaart 99,00