Telefoonnummer

+31687109183 (alleen whatsapp)

Email

info@gaiacenter.nl

Adres

Bergwegplantsoen 10z, Rotterdam

Conscious Connection

Wat leeft er echt in jou?
Wat wil er gehoord en gezien worden?
De verbinding met jezelf en de ander in een tantrische ontdekkingsreis.

Deze workshop gaat over verbinden vanuit authenticiteit. Ten eerste gaat het om de authentieke verbinding maken met jezelf. Het verbinden van het denken met het voelen. Hoe dieper we met onszelf verbonden zijn, hoe meer authenticiteit en kwetsbaarheid naar boven komen. Vanuit je authentieke kern kun je je openstellen voor een intieme verbinden. Jezelf laten zien en gezien worden, jezelf laten horen en en gehoord worden! Bij Conscious Connection gaat het erom jezelf te laten zien zonder maskers, om alle lagen van onze geconditioneerde geest af te pellen. De verschillende oefeningen zoals meditatie en de tantrische oefeningen brengen je een nieuwe ervaring. Weerstand is helemaal welkom, door de weerstand heen ademen kan helpen om het te transformeren.

Ik begeleid je met liefde door verschillende oefeningen om de verhalen van de geest en het verleden achter je te laten. Kom in het moment! De focus ligt op ontdekken, introspectie en delen.

  • Meditatie
  • Ademwerk
  • Begeleide oefeningen
  • Hart verbinding
  • Hart sharing

Door te ontspannen en te verzachten zul je ervaren dat het heerlijk en bevrijdend voelt om je open te stellen. Jezelf opnieuw ontdekken kan voelen als herboren zijn! Open jezelf om te verbinden vanuit het besef dat we allemaal één zijn. Iedereen heeft zijn ‘rugzakje’ mee en tijdens deze workshop mag je je kwetsbaarheid zien als een kracht. Je bent welkom als single en als koppels om deel te nemen aan deze workshop.

Je wordt begeleidt door Yasmin Fris
Yasmin is oprichter van Gaia Center in Rotterdam en bewandeld sinds zeven jaar het tantrische pad. Tantra heeft veel transformatie in mij teweeg gebracht. Vanuit een gesloten blik naar de wereld, kijk ik nu met mijn hart. De schoonheid was er altijd al, ik kon het alleen niet zien. Met veel liefde begeleid ik groepen en koppels op hun tantrische pad.

Datum en tijd:
19 juni – 17 juli – 21 augustus
Tijd: 19:00-21:00
Investering: €30
Locatie: Gaia Center